2777
2789
عنوان

درمان قطعی قطعی زگیل صورت

79 بازدید | 3 پست

درمان قطعی زگیل مسطح صورت و زگیل مسطح بدن 

درمان قطعی قطعی زگیل مسطح و شایدم بقیه زگیلها
دوستان صورت من پر از زگیل مسطح بود. پنج ساله در گیر زگیل مسطح بودم و با سرکه سیب درمان میکردم اما همیشه ریشه اش میموند و سالی یکی دوبار درمیومد. دکتر هم رفتم، با کرایو و... خدا لعنتش کنه، ریدن تو پوست صورتم.
در نهایت امسال از مشکلمو با هوش مصنوعی درمیون گذاشتم.
دوتا پماد داد بهم.
اولی imiquad یا همون الدرا
دومی کرم ترتینوئین 0.05 درصد

اولی یه خورده گرونه حدود ۶۰۰ تومن قیمتشه.  که معجزه میکنه واقعا. این کرم سیستم ایمنی بدن رو در ناحیه کرم خورده تحریک میکنه و زگیلهارو از داخل ریشه کن میکنه. فقط مثل من زیاده روی نکنین. اولا که یک شب در میان بزنین، ثانیا یکی دوبار اول خیلی خیلی خیلی کم بزنین تو پوست قسمت‌های زگیل دار و آروم ماساژ بدین تا جذب شه. احتمالا به یکی دوبار استفاده پوستتون از داخل شروع به دون دون شدن میکنه که نشانه حمله سیستم ایمنی به ریشه زگیل هست. کل زگیلهای من با سه بار استفاده از بین رفتن. منتها من زیاد زدم، اون قسمتها خیلی ملتهب و جوشهای  زخمی شدن، اما بعد دو هفته صورتم مثل اینه شد خدارو شکر.

دومی کرم ترتینوین که بصورت یک شب در میان و فقط و فقط شبها میزنین. این کرم هم زگیلهارو از سطح میسوزونه.

فقط قبل استفاده جفتشون پوستتون رو با صابون بشورین و خشک کنین.

خواهشا عجله نکنین و هر دو رو با دوز خیلی کم شروع کنین
انشالله مثل من از این بلای زشت خلاص بشین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم خودم از نوجوانی درگیرشم تا الان دو بار با دستگاه کوتر برام سوزوندن ولی تعدادشون روی صورتم خیلی زیاد بود و چندتایی باقی موند. و الان دوباره مجدد عود کرده ولی فقط زیر نور مشخصه و کاملا بی رنگه. 5 سال پیش بهم گفتن که زگیله ولی الان هر دکتری رفتم میگه اسکین تگه... الان برای درمانش بنظرتون چیکار کنم؟ سرکه سیب استفاده کنم یا پماد ترتینوئین؟ ممنونم از پاسختون.