2777
2789
چه لوس بازی عزیزم؟دیشب ساعت ۲ شب دیگ عکس نرفت قبلی هام پاک کرده بودم الان صفحه آخره مونده

اها.

خیلییی قشنگ ومرتب شده .خیلی باکلاس شده.مبارکت باشه عزیزم

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس چیکار کنم موهام اسیب دیده خیلی خشک ونازک شدن و بد ریخت

موهای من فر و وز و خشک خدادادی بود دوبار کراتین کردم هیچوقت به حالت اولش بر نگشت خیلی راضیم حتی الان که نزدیک دوسال و نیم از آخرین کراتینم میگذره و موادش کامل رفته خیلی راحت شونه میشه و با سشوار حالت میگیره اصلا اذیت نمیشم هر بار بین نه ماه تا ی سال موندگار بود و ریزش موهامم قطع شد 

کلا بستگی به موادی داره که استفاده میکنن و حرفه ای بودن آرایشگر مامانمم میخواست کراتین کنه با من نیومد گفت گرونه رفته بود جای دیگه کراتین کرده بود بعد یه هفته موهاش شروع کرد به تغییر حالت دادن و وز کردن و ریزش 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

موهای من فر و وز و خشک خدادادی بود دوبار کراتین کردم هیچوقت به حالت اولش بر نگشت خیلی راضیم حتی الان ...

من برعکس شما

ریزش شدید و وز و خشک شدن  و نازک شدن مو بعد از کراتین

والا دوستم انجام داد گفت موادش خوبه

من برعکس شماریزش شدید و وز و خشک شدن و نازک شدن مو بعد از کراتینوالا دوستم انجام داد گفت موادش خوبه

چقدر گرفت ازت ؟

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

موهای من فر و وز و خشک خدادادی بود دوبار کراتین کردم هیچوقت به حالت اولش بر نگشت خیلی راضیم حتی الان ...

خواهر من هم فر بودن سه سال از کراتینش میگذره هنوز صافن

خیلی راضیه 

کسایی که موی فر داشتن بیشتر راضین

به حکمتش دل بسپار(خدا)
خواهر من هم فر بودن سه سال از کراتینش میگذره هنوز صافنخیلی راضیه کسایی که موی فر داشتن بیشتر راضین

آره برای من عالی بود موهامم پر پشته  به اون صافی اولیه نیست ولی به شکل تنظیمات کارخونه هم هم نشد دیگه از اون حالت کله ی شیر بودن در اومد خدا رو شکر 😂

عزیزم شما هنوز با ارایشگرت در ارتباطی میتونی مواد رو بپرسی 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
عزیزم شما هنوز با ارایشگرت در ارتباطی میتونی مواد رو بپرسی

آره عزیزم دوستمه چی میخوای بپرسم ازش ؟