2777
2789

۱. برای دومین بار پشت کنکور بمونید (با این تفکر که دفعات قبل نخوندین و تلاشی نکردین و قصدی هم برای تلاش نداشتین، اما ایندفعه محکم بخونید و در کنکور سال ۱۴۰۵ تجربی نتیجه خوبی کسب کنید تا یه رشته خوب قبول شید و آیندتون تضمین بشه)

۲. اول برید پیام نور رشته حسابداری ثبتنام کنید و بعدش درکنار تحصیل در رشته حسابداری،، توی آموزشگاه حسابداری رو بصورت تخصصی تر یاد بگیرید و مدرکشو بگیرید و وارد بازار کار بشید تا بعد گرفتن لیسانس، بتونید یجای معتبرتر کار کنید.

لطفا دلیل انتخاب تونم بگید مرسی❤️‍🩹🤝

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

میدونم همش بستگی ب خودم داره اما میخوام نظرات و دلایل شما و حتی پیشنهاداتتونم بدونم و بهترین تصمیمو بگیرم:) مرسی🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به توضیحات خودتون 

من باشم دومی رو‌انتخاب میکنم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

پشت کنکور بودن حتی اگه نخونی هم عذاب وجدان و فشار روانی میارهبخونی هم که ادم پاره میشه

اخه من دفعات قبل اصلا تلاشی نکردم🥲 فقد لقب پشت کنکوری داشتم همین.. نمیدونم واقعا چ کنم

اگه می‌دونی که میتونی بخونی پشت کنکور بمون و بخون دلیلشم اینه که ممکنه یه رشته ای قبول شدی که آینده ...

همین مورد درامد بهتر وسوسم میکنه که پشت بمونم🫠

وگرنه حسابداری رشته بدی نیست خیلیم خوبه

اما خب یچیزی درونم هست که میگه بمون پشت نمیدونم واقعا

کنکورم هرسال مزخرفتر از پارسال میشه اوضاعش

علتتونم میگید؟🥲

شما قراره در کنار تحصیل و کنکور و... رشته حسابداری بخونید درسته؟؟

یا کلا کنکور رو کنار بذارید؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عزیزم اگه میخای سریعتر وارد بازار کار بشی دومی و ولی مثلا اکه میدونی به تجربی و پزشکی علاقه داری صد ...

ببین اینکه زودتر وارد بازار کار بشم رو دوس دارم

سر همین اگه پشت بمونم اولویتم رشته هایی نظیر فیزیو خواهد بود که زودتر ۴سال درسمو بخونم و بیام کار کنم

اما خب نمیدونم نمیتونم تصمیم درست درمون بگیرم

یه حالیم اصن😭

شما قراره در کنار تحصیل و کنکور و... رشته حسابداری بخونید درسته؟؟یا کلا کنکور رو کنار بذارید؟؟

کنکور و تجربی و اینارو کنار میذارم

فقد فوکوس روی حسابداری...

ببین اینکه زودتر وارد بازار کار بشم رو دوس دارمسر همین اگه پشت بمونم اولویتم رشته هایی نظیر فیزیو خو ...

خب حالا فقط میمونه علاقه که علاقه ات به کدوم بیشتر و اینکه میتونی واقعا بمونی پشت این جوابشو فقط خودت میتونی بدی