2777
2789
عنوان

دخترعموی شوهرم

293 بازدید | 16 پست

این خانم کلا از اول بی دلیل با من لجه ،هرکاری میکنم  اول مسخره می‌کنه بعدشم تقلید می‌کنه مثلا استایل منو زیر سوال می‌بره بعداز من کپی برداری می‌کنه  تو هر موردی اینطوریه ،از همون اولم اسممو درست صدا نمیزنه من اسمم دایانا هس این خانم هی بهم میگه دیانا با یه حالت مسخره ای  اوایل ازدواجمم گفت دیانا اسم یه گونه میمون😐 شما جای من باشین به این آدم چی میگین؟

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید قبلا عاشق شوهرت بودههیچی محل نذار بره پی کارش

اره اتفاقا از فامیلامون شنیدم دوست داشته با شوهرم ازدواج کنه خیلی رو مخه کاراش

بهش بی محلی میکنم اهمیت نمیدماسمتو اشتباه صدا میزنه جواب نده

آخه یه جوری فتنه هست که منو سعی داره آدم بده جلوه بده 

اره اتفاقا از فامیلامون شنیدم دوست داشته با شوهرم ازدواج کنه خیلی رو مخه کاراش

ازسر حسادته پس ولش کن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
من اگه بودم با همون میمون اول پروندشو میپیچیدم

دقیقا چیکار میکردین؟ منم اون موقع اعتراض کردم اتفاقا که این چه طرز رفتاره و فلان  یه جوری لاپوشانی کرد رفت

دقیقا چیکار میکردین؟ منم اون موقع اعتراض کردم اتفاقا که این چه طرز رفتاره و فلان یه جوری لاپوشانی ک ...

من بودم تو جمع آبروشو میبردم و میگفتم چی بهم گفته 

و قطع ارتباط 

مگه مجبوری باهاش هم کلام بشی؟ 

راه خودتو برو

من بودم تو جمع آبروشو میبردم و میگفتم چی بهم گفته و قطع ارتباط مگه مجبوری باهاش هم کلام بشی؟ راه خود ...

هر دفعه خونه مادر شوهرم میرم اونم اونجاست یا مثلاً میرم خونه عموی شوهرم اینم اونجاست گاهیم بدون دعوت میاد خونم وقتی باباشو دعوت میکنیم