2777
2789
عنوان

افسردگی همسر.......

350 بازدید | 6 پست

همسرم افسردگی داره و بار زیادی روی دوششه هم از نظر کاری هم تو خانواده خودش

تک پسره و یک خواهر کوچک تر از خودش داره....

پدر و مادرش با هم اختلاف دارن و همسرم خیلی از این موضوع رنج میبره از نظر مالی هم یه وقتایی از همسر توقع دارن

از اون جایی که پدرش خیلی اهل حساب کتاب نیست و برنامه ریزی نداره و کلا یه جاهایی خواهر و مادر همسرم رو خوب درک نمیکنه اون ها تکیه به همسرم دارن

خواهرش که همه مسائل ریز و درشت زندگیش رو همسرم تکیه میکنه آخه تازه ازدواج کرده و خوب طبیعتا مشکلات خاص خودش رو داره ولی آدم حساس و زود رنجیه کا با کوچک ترین مسئله ای کلی اذیت میشه و بهش فشار میاد و این فشار رو منقل میکنه به همسرم.......

مشکل من اینجاست با این روحیه حساسی که خانوادش دارن نمیشه یک کلام منطقی صحبت کرد باهاشون که یکم مراعات کنن😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بهتره با یه مشاور مشورت کنی و همسرتم ببری. وقتی نزدیکان یه نفر مشکل دارن ناخواسته زندگی اکن فرد هم تحت تاثیره اما باید جوری مدیریت بشه که کسی خودش رو به خاطر دیگران فنا نکنه.

با همسرت حرف بزن و ببرش پیش مشاور که راضی بشه یه مقدار فاصلش رو به خانواده بیشتر کنه و بذاره به خودشون متکی باشن. بعد هم با اونا صحبت کن هرچند ناراحت بشن، بالاخره اونام باید به برادرشون فکر کنن دیگه