2777
2789

دوستان من نمیدونم طبع سرم چیه 

موهام پرپشت بودن حدودا یکی دو ساله ریزش شدید داشتم

الان دارم مکمل میخورم 

میخوام کنارش دمنوش شنبلیله و گزنه بخورم

و لعاب تخم شنبلیله رو هفته ای یبار بزارم رو موهام

و جوشونده رزماری رو بعد از حمام بزنم به سرم

استرس دارم که بهم نسازه

میشه بگید شما نتیجه گرفتید یا نه؟؟

و آیا راضی بودید ؟؟

ممکنه ریزشم شدید شه؟؟

خیلی نگرانم چون موهام قبلا خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه مدل محلول و جوشانده استفاده کردم آخرش هورمونهامو تنظیم کردم ریزش قطع شد حالا برای تقویت هم مزوتراپی انجام دادم هم محلول های چند برند رو استفاده میکنم هم ماساژور مخصوص نور آبی و قرمز خریدم و هم مکمل میخورم.کلا ترکیبی برو ولی خودت رو به گرمیجات نبند که دچار کهیر میشی یا کبدت آسیب می‌بینه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من همه مدل محلول و جوشانده استفاده کردم آخرش هورمونهامو تنظیم کردم ریزش قطع شد حالا برای تقویت هم مز ...

موهاتون پرپشت شد؟؟

قبل از ریزش هم پرپشت بود؟

فکر نمیکنم از نظر هورمون مشکلی داشته باشم

بیشتر انگار آهنم کم بود و مکمل هارو شروع کردم

الان نگرانیم سر رویش مجدده

میترسم موهام مثل قبل نشه

شب و روزم شده گریه

کرچک نباید خالی استفاده بشه خیلی غلیظهرزماری برای ریزش مو عالیه

کرچک رو به همراه نارگیل زدم

به نظرتون اول جوشوندش رو امتحان کنم اگه جواب نداد برم سراغ روغنش؟

و روغنشم شنیدم با نارگیل ترکیب شه بهتره

موهاتون پرپشت شد؟؟قبل از ریزش هم پرپشت بود؟فکر نمیکنم از نظر هورمون مشکلی داشته باشمبیشتر انگار آهنم ...

قبل ریزش پر پشت بود اما کم‌کم کف سرم و جلو موهام خالی شد موهام نازک شد و همش توی هوا بود دچار الکتریسیته میشد و گره می‌خورد رفتم دکتر پوست و مو دارو و محلول و شامپو داد تاثیر نداشت بعدش دکتر زنان رفتم و چکاب کامل هورمون و ویتامین دادم سونو رحم تخمدان انجام دادم دیدم بعله کیستیک شده با اینکه توی آزمایش همه چی نرمال بود قرص پروژسترون و اسپیرونولاکتون خوردم و خودم کنارش دمنوش بومادران و پاکسازی کبد با تغذیه و تنظیم خواب هم شروع کردم ریزش موهام کم شد و شروع کردم به مرو و محلول و البته شامپو ثی ثه خیلی تعریف شنیدم اون رو هم استفاده کردم.حالا هنوزم محلول میزنم.دقیقا نمی‌دونم کدوم موثر بود اما مجموعا نتیجه خوب گرفتم موهام ضخیم تر شد ریزشم از روزی 200 تار رسید به نهایت 20 تار مو.موی ریز جدید جلوموهام درومده ولی خیلی نازکه که با درمارولر اونها و دارم تقویت میکنم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
قبل ریزش پر پشت بود اما کم‌کم کف سرم و جلو موهام خالی شد موهام نازک شد و همش توی هوا بود دچار الکتری ...

مرسی از توضیح کاملتون

من آزمایش خون عادی دادم گفت فقط ذخیره آهنت خیلی پاییته و احتمالا خیلی ریزش مو داری

و درستم گفت

برام سونو هم نوشتن هنوز وقت نکردم برم بدم

الان سه ماهه خیلی ریخته موهام باعث نگرانیم شده

و روحیمو از دست دادم

پایینای موهام کم پشته بالاها به نسبت یکم پر تره

ولی دست میکنم لای موهام یه جایی از کف سرمو حس میکنم خالی شده 

شنیدم جوشونده رزماری خیلی خوبه

مکملامو دارم میخورم

گفتم درمان سنتی رو هم در پیش بگیرم...

امیدوارم جواب بده

مرسی از توضیح کاملتونمن آزمایش خون عادی دادم گفت فقط ذخیره آهنت خیلی پاییته و احتمالا خیلی ریزش مو د ...

رزماری رو من امتحان کردم تاثیر داره ولی روغنش بهم نساخت چون جنس موهام چرب بودکلا اگر جنس مو چرب باشه روغن ها بدترش می‌کنه و موها می‌ریزه اما من روغن رو پایین‌موهام میزنم بیست دقیقه قبل حموم خیلی نرم و خوبه و نمیزاره گره بخوره.

من یه قاشق حنا و به قاشق سدر با دو لیوان آب رو هم جوشوندم  و صاف کردم بهش روغن زیتون و گلابهم اضافه کردم به کف سرم اسپری میکردم اون هم خیلی خوب بود هم خاصیت حنا رو داشت هم شستنش راحت بود و رنگ مو و هم خراب نمی‌کرد.