2777
2789
من آخر هفته کنکور دارممن اگر برمیگشتم سال پیشماز که گرفتم درست باهاش پیش نیرفتم قلمچی نمیگرفتم اتقدر ...

منم ماز میبینم

وضع مالیم خوب نیست خودم ثبت نام نکردم با اشتراک دوستم میبینم🥲 هنوز نتونستم جزوه هاشو بخرم 

من ازمونای قلمچی بورسیه شدم بعنی بی فایدس؟ 

من زیاد نمیتونم هزینه کنم به خانوادم فشار بیارم کتابم زیاد ندارم 

متوسطه

نه خیلی ضعیفم نه خیلی قوی

نمونه دولتی میخونم

الهی که رشته مورد علاقت قبول بشی 🥺❤منو بعد کنکورت تگ کن بگو چیکارکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

ببین خوب فکر کن و فقط به نظر خودت اکتفا کن و با زور مثل من نیا تجربی 

تجربی و بایددد واقعااا توش هدف داشته باشی انتخاب کنی چون باید از جون و دلت تلاش کنی

اگر هدف واقعیت تو این رشته س بیا اگررر ذره ای هدفت واقعی نیست و با زور و فشار و زودگذره نیا🌹

منم ماز میبینموضع مالیم خوب نیست خودم ثبت نام نکردم با اشتراک دوستم میبینم🥲 هنوز نتونستم جزوه هاشو ...

اشکالی نداره نگرانش نباش میبینی خوبه

بورسیه شدی خوبه بری چرا که نه ولی خیلی تحت تاثیر جوش قرار نگیر که حتما تراز بالا بالا

خوب درس بخون آزمون بده اصلا استرس اینا نگیر

خیلی خپبه عالیه با مدرسه پیش برو الان ماشالله کتاب تست تو گوشی فراوان اهل کجا هستی؟

خیلی ممنونم حتما 

اشکالی نداره نگرانش نباش میبینی خوبهبورسیه شدی خوبه بری چرا که نه ولی خیلی تحت تاثیر جوش قرار نگیر ک ...

من الانم نمیدونم چجوری بخونم

طبق بودجه قلمجی برم

با ماز برم

نمیدونم😭 ماز خوبه؟؟ بعنی برای کنکور عالیه؟؟ 

هنوز ساعت مطالعه بالاهم ندارم

درگیر خونه پیدا و جابه جایی هم هستیم

اگه بدونی چقدر استرس دارم حالم بده

می‌دونید سردرگم هستم از یه طرف خودم پزشکی رو دوست دارم از یه طرف میگن رقابت تو ریاضی کمتره و راحت تر ...

قشنگم همه پزشکی دوست دارن اما پزشکی آوردن راحت نیست 

مخصوصا الان ک امتحان ها نهایی شده از کنکور سخت تره معدل اکثر استان ها ۹ شده 

الان نهایی خیلی تاثیرش بیشتر 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
من الانم نمیدونم چجوری بخونمطبق بودجه قلمجی برمبا ماز برمنمیدونم😭 ماز خوبه؟؟ بعنی برای کنکور عالیه؟ ...

ماز که استاداش عالیه شکی نیست ولی چون قلمچی بورسیه شدی با آزموناش پیش برو اصلا استرس نداشته باش منم پارسال الکی خودمو نابود کردم آنقدر استرس کشیدم منی که تو اوج بودم سقوط کردم قشنگ....

اصلا استرس نداشته باش واقعا وقت داری به اندازه کافی

تابستون الان پایه رو بخون آزمون بده تحلیل کن اول سال با مدرسه و کلاس اینا اصلا نگران نباش هیچی نمیشه