2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم باهام قهره و میگه اصلا نیا تو اتاق برای خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق نداری اینجا بخوابی؟! بگو من میخوام تو اتاقم بخوابم، تو سختته برو بیرون.

اره لرگشته به من میگه اینجا نخواب😓 اصلا شاید برم خونه پدر مادرم یا پدربزرگم بمونم باهاش قهر کنم

ازمن ۸ ،۹ سال بزرگتره بچه نیس ۳۵ سالشه

سر یه موضوع الکی این قدر قهر کرده دور از جون اگه به یه مشکل بزرگ بخورین چه کار می‌کنه چیز خاصی نبوده که ولش کن کم کم یادش بده که مردونه تر برخورد بکنه مثل پسر بچه های حسود ده دوازده ساله رفتار کرده

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
اره لرگشته به من میگه اینجا نخواب😓 اصلا شاید برم خونه پدر مادرم یا پدربزرگم بمونم باهاش قهر کنم

بیجا کرده. به نظر من خونه ی خودت بمون، تو اتاق هم برو و بگو اتاقمه، همینجا میخوابم. اگه این دفعه کم بیاری، کلاهت پس معرکه ست.

من فکر میکردم لابد ۹ سال ازم بزرگتره خیلی پخته س ولی برعکسه

اکثر مردان همینن، ولی اینکه جاش رو جدا کنه دیگه زشته امشب محلش نذار ولی فردا با روی خوش بگو یکم به رفتارت فکر کن زشته به خاطر یه لایک همچین برخوردی مگر اینکه چیزی دور از جون از شما دیده و شکاک شده باشه، یاد قهر برادر شوهرم با زنش افتادم قهر کرد اومد خونه مادرش ، مامانش گفت برو خونه ولی جای خوابت رو عوض کن بذار بیاد التماست کنه، بعد فرداش برادر شوهرم اومد گفت شب جدا خوابیدم تا صبح کلی اومد التماس کردن ، الان شوهر شما هم دوست داره هی بری نوازش رو بکشی شما هم ولش کن تا خودش بیاد بعد بهش بگو از دستت خیلی ناراحتم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه