2777
2789
عنوان

کتاب علی ع از زبان علی

206 بازدید | 12 پست

نمیدونم کسی خونده. طاقچه هم داره. واقعا کسی مذهبیه خوبه که بخونه. یک ورزش فکری هست ذهن رو فعال میکنه. جدای از مذهبی بودنش.‌ واقعا کتاب خوبیه. هنوز خیلی مونده تمومش کنم اما تاثیرشو حس میکنم رو خودم.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اعتقادات مو از دست دادم

چرا عزیزم 

یکم هیئت برو با مذهبیا دوست شو غذای نذری بخور صلوات بفرست نماز بخون انشاالله با اعتقاد میشی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

واقعا امام علی یک اندیشمند و فیلسوف بزرگ بوده جمله هاش رو باید با طلا نوشت😅

قطعا همینطوره

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

یه بار ازته دلم گفتم یا امام علی جانم دوستت دارم تویه خونمون بودم...بعدش شبش خواب پیامبرو دیدم 

فقط فهمیدم ایشون پیامبرن تویه خوابم چهرشو ندیدم البته

بعدش سه نفر بودیم من منتظر بودم منو صدا بزنن

من نفردوم بودم نمیدونم یا سوم که بم گفتن شما برو 

ایشون صداتون کردن و من با خوشحالی رفتم پیششون ولی بقیشو ندیدم خوابمو فقط همین بود خوابم ...

من اعتقادات مو از دست دادم

خوب آره خوندنش یک نیمچه اعتقادی میخواد چون یکم سخت و طولانیه خوندنش. انگیزه میخواد. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
واقعا امام علی خیلی خَفَنه گاهی نهج البلاغه میخونم و بیشتر عاشقش میشم

میدونی چی منو مجذوبش کرده اونی که با اونهمه علم و سابقه و تجربه وقتی کسی ازش میپرسه و بخاطر تصمیماتش ازش سوال میکنه با صبر و حوصله جوابش رو میده و احترام میذاره به ملت. و خودشونم یکجا میگن با من مثل حکام ستمگر حرف نزنید. و خیلی هم دلسوز به ملت بود.