2777
2789

اگ اصفهانم کسی رو میشماسید بمنم بگین منم درکیرم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

پماد فلوئوسینولون استفاده کن شبا وقت خواب کمتر از چندروز کاملا خوب میشه و کلا از کبد هست باید کبد پاکسازی بشه صبحا ناشتا آب لیموترش تازه اگر اذیتتون نمیکنه با آب رقیق کنید بخورید اگر اذیتتون میکنه با عسل مخلوط کنید کاملا کبد پاکسازی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر علی اکبر هدایت مطبش هم نزدیک بیمارستان نمازیه 

کارش خیلی خوبه یکم هزینه بر هست این نوع مشکلات پوستی اما درمانت میکنه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

کلا درمان به اون صورت نداره فقط کنترل اونم داروهای کورتون دار میدهند دیگه بستگی داره مثلا داروی ایرانی ۱۰ هزار تومانی داروخانه ای هست همون خارجیش یا برند معروف تر گرونترش

برو ماندانا رستگار باغ تخت هس کنار داروخانه تخت طاووس 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

عزیزم اون متخصص الرزیه ربطی به بوست نداره

نظراتش داخل سایتشون بخون خیلیا درمان شدن من خودمم مشکل اگزما دارم که خیلی اذیتم میکنه رفتم پیشش گفت اگزما و الرژی هر دوتاش یکیه و صدرصد الرژی داری که به این روز افتادی من انقدر دستام خارش داشت تا حد غش میرفتم حالم بد میشد انقدر میخاروندم که خون میمومد 

گفت چون بارداری فعلا نمیتونم واکسن رو برات شروع کنم فقط چندتا قرص داد و یه پاماد که خداروشکر الان بهترم ولی بعد از بارداریم حتما میرم پیشش و درمانمو شروع میکنم 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚