2777
2789

عصرشوهرم سرکاربود براش چای هل درست کردم رفتم کشمش و گردو بردم شیرمال سفارشی براش بگیرم فکر کردم میاد خسته و گرسنه خوشحال میشه از۴تا۸بیرون معطل آماده شدنشون شدم وقتی اومد و دید شیرمال گرفتم گفت چرا گرفتی تو این بی پولی درصورتیکه هم من پول کافی تو حسابم هست هم اون اصلااااا هم بدبخت نیستیم خداروشکر،یهو دنیا روسرم خراب شد و دیگه نتونستم جلو اشکامو بگیرم جالب اینه که تازه بدتر کرد و سرم داد و بیداد کرد که چته شوخی کردم خواستم مث بعضی وقتای خودت مقابله به مثل کنم درصورتیکه من هروقتیم اگه گفتم که کمم گفتم وقتایی بوده که کفگیرمون ته دیگ بوده و رفته یچیز واقعا غیرضروری گرفته.....

خیلی خستم از دست رفتاراش هرروزی یجور اشکمو درمیاره....

دیشبم بعد هزارسال ماروبرده بیرون چون پسرم گریه زاری کرده که فلان چیزو میخوام و قشقرق به پا کرده جلو بچه منو متهم میکنه میگههمش تقصیر توئه!!!!

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله بدت نیاد چه لوسی .اولا که بی خود اینقدر به خودت زحمت دادی و دیگه نده برا کسی که قدر شناس نیست بعدم خدایی حرف خاصی نزده که بخوای گریه راه بندازی نمیذاشتی ازش بخوره چایم میریختی تو سینک.:)

اگر گرد کسی بسیار گردی اگر چه بس عزیزی خوار گردی

همینطوره

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

غصه نخور عزیزم زود ناراحت نشو توهم میگفتی بدرک خودت با پسرت نوش جانتون میکردید

از گلوم دیگه پایین نمیرفت که

والله بدت نیاد چه لوسی .اولا که بی خود اینقدر به خودت زحمت دادی و دیگه نده برا کسی که قدر شناس نیست ...

تو شوهرت اینجوربگه ناراحت نمیشی؟

شما آنقدر خوبی و مهربون و خوش قلب بعضی ها اون را نمی بینند من جمله همسرت

چرا