2777
2789
گوارششون ضعیفه که خون تولید نمیشه و به مغز شون نمی‌رسه

اره دخترم

یبوست داره دلیلش حساسیت به پروتئین گاو و بز هست شیر و گوشت گاو بز باعث یبوست مدفوع خونی میشه رو زفتارش هم خیلی اثر میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که وقت گذاشتیمیشه از رفتاراش برام بگی

ارتباط نمیگیره با غریبه . باهاشون حرف نمیزنه وقتی هیجانزده میشه دستاشو فشار میده به هم

هوشش خوبه ولی چیزی برام تعریف نمیکنه به اصطلاح گزارش دهی نداره .حرف زدنش واسه بیان خاسته هاشه 

وسواس فکری داره

عامیانه اش رو گفتم قصد توهین نداشتم ان شا الله شفا پیدا کنن ولی واقعیت هست

اگه قصد توهین ندارید 

پس چرا مجدد تکرار میکنید 

شما آمدید سوال بپرسید پس چه طور اینقدر مطمئن برچسب بی عقلی میزنید 

متاسفم 

ارتباط نمیگیره با غریبه . باهاشون حرف نمیزنه وقتی هیجانزده میشه دستاشو فشار میده به همهوشش خوبه ولی ...

ممنون عزیزم 

لطف کردی وقت گذاشتی 

اگه دوست داشتی می تونم تو درمان کمکت کنم

بازم التماس دعا دارم 

برای صلوات بفرستی ممنونت میشم عزیزم  

خدا ببخشه عزیزم

واقعا

و تجربه کردم خدا توفیق بده دل این جور آدما رو اصلا نمیشه سوزوند و آدم بد جوری گرفتار میشه 

دیشب گناه کرده بودم که خدا قسمت کرد دل سوزوندم و سلب توفیق شد ازم تو یه سری عبادات

عین دعاهاشون که چه خوب مستحابه و رد خور نداره و هر موقع به خاطر امام زمان و تعجیل در فرج حضرت که نذر و نیت می کنم دعاشون میفته پشت سرم 

یعنی بازم خدا می خواد و بارها و بارها اینو به عینه دیدم

واقعا خیلی به خدا نزدیکن 

انقدر که نمی تونن عین آدمای دیگه سر کسی هم کلاه بذارن یا ...

خوش بحالشون