2777
2789

من اون پست رو فقط بخاطر متن زیبایی که درمورد زندگی نوشته بود لایک کردم شوهرم فکر میکنه من بخاطر عکس یه مرد لایکش کردم عکس یارو هم اینجوری بوده که از قسمت شلوار و عدرخواهی میکنم خشتکش عکس گذاشته بوده تازه یه عکس فیک و مسخره سر این باهام از صبح قهر کرده و میگه دوست ندارم برو بغل همون یارو که لایکش کردی بخواب هرچی میگم مرد حسابی من اون موقعی که اون بی صاحاب مونده رو لایک کردم اصلا یادم نمیاد عکسش چحوری بوده فقط بخاطر متنش لایک کردم حالیش نمیشه 😭😭😭😭😥😥😥بچه ها نمیدونم دیگه چیکار کنم یجوری با من رفتار میکنه که انگار بهش خیانت کردم عدرخواهی میکنم من تو مسایل جنسی خیلی گرمم لابد فکر میکنه من فکرم خرابه 😭😭😭😭😭 😭راهنمایی کنید چیکار کنم بخدا منت کشی هم کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودت دعواش میکردی اول تا اینو میگفت 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بیخیال شو دیگه تا یادش بره

دیگه هم باتوجه ب عکس لایک کن😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
توافق کنید اینستا رو دو طرف حذف کنیدبه همه زوجین محترم پیشنهاد میکنم حذفش کنن

اصلا گوش نمبکنه بخدا خودش فالوور خانم داشت من اصلا نمیشناختم یه بار هم بهش نگفتم این یارو کیه 

ظاید از جای دیگه ناراحته الکی گیر داده به این مساله 

بررسی کن ببین مساله دیگه باعث نشده ازت دلخور بشه؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

چرا معدرت خواهی کردی؟ میگفتی چ جور مردی هستی ک ب ناموس خودت تهمت میزنی و اینجوری میگی در موردش؟؟؟ غیرت نداری؟؟؟؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰