2777
2789

نیومدن

نمی دونم خواهرم چیزی گفته

اگه تاپیکای قبلمو دیده باشید مشکلات زیاد با شوهرمو نوشتم

رفتم خونه پدرم خانوادم و همین خواهرم و شوهرش جانب داری از همسذم کردن و خواهرم گفت چون شوهرت قبولش نیست نیاین خونم(بابام اینا کاربنایی داشتن خواستم چند روز با بچه هام برم اونجا)

منم با خانوادم که پشتم نبودن لحث کردم و برگشتم خونم

الان دوماهه نه پدرم و ن مادرم حتی ی بار تماس نگرفتن

فقط مادرم دو هفته پیش ی بار زنگ زد چون بعد دوماه زنگ زده بود ناراحت بودم و جواب ندادم

خلاصه که امروز ساعت ۷عصر پدرم با شوهرم تماس میگیره که امشب داییم و زنش و پسرش میخوان بیان خونتون

منم خیلی ناراحت شدم و داشتم گریه میکردم خواهرم زنگ زد و باهم حرف زدیم

نیم ساعت بعدش زنگ زدن بعد شام میایم وبعد دوباره دخترم زنگ زد به خواهر مجردم گفت نمیان

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرایط سختی داری..

خیلی دلم شکسته

ببین درد من این بود هفته پیش کلی قرص خوردم خودکشی کنم ولی به کتف هیچ کس نیست

ولی الان زنگ میزنن که از داییت پذیرایی کن

من مادرم به دردم نخورد دایی به چه دردم میخوره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خب حالا تو این دعوا بیان چیکار عیب نداره آمادگی نداشتی ناراحتی نداره.

من از خدام بود نیان

بنظرت این حجم از بی بخاری خانوادم طبیعیه؟

خیلی دلم شکستهببین درد من این بود هفته پیش کلی قرص خوردم خودکشی کنم ولی به کتف هیچ کس نیستولی الان ز ...

بسیار کار خوبی کردی عزیزم.

واقعاً متأسفم برای خانوادت!😐💔💔💔

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
بسیار کار خوبی کردی عزیزم.واقعاً متأسفم برای خانوادت!😐💔💔💔

😭😭

الهی بگردم برات عزیزم.تو رو خدا غصه نخور و ناراحت نشو. خدا بزرگه.مواظب خودت باش. سعی کن قوی باشی و ب ...

نمیتونم

با وکیل صحبت کردم حضانت پسرم رو نمیتونم بگیرم

چند سالشه پسرت ؟؟💔

۸سالشه

دخترام و میتونم ببرم 

دلم نمیخواد بچه هام از هم جدا بزرگ بشن

سه تا بچه داری؟؟؟💔 نههههه بمون پس عزیزم خواهشاً نروووووووو

بله ۳تا دارم

بحث خودم نیست بحث روان بچع هامه

شوهرم خونه رو میده رفیقای خرابش

منم هر وقت مژزنم بیرون و بر میگردم کلی دستمال ژیلت و کوفت و زهرمار میبینم

روان خودم جهنم دخترام خیلی برام مهمن😭