2777
2789

ای کاش اون ادم دوست نداشتم ک اینقدر بد باهام رفتل میکنه ک واقعن احساس اویزون بودن رو دارم ای کاش اونم دوستم داشت چقدر بی رحم هست بخاطر یک اشتباه باید من اذیت شم اصلا منو اون نمیخاد و دوست نداره ولی ای کاش بگه کلا ازمن بکش بیرون ولی چرا نمیگه ومن اذیت میکنه خیلی حالم بده و گرفت هست من بعنی تا ابد باید تنها باشم من بخام  با کسی دیگ باشم کسب دیگ منو نمیخاد چون قبلا عاشق این بودم و هانوادم هم ندارم حامیتشون رو هیلی احساس بی کسی میکنم احساس میکنم هیچکی جز خدم ندارم حال خدم هم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مثل من به ته خط نرسیدی مطمنم وند نفری دورت هستند ک برای چندساعت حداثل بکین و بحرفین ولی من حتی یک ...

خب چرا اینقدر تنهایی 

مادری خاهری  دوستی ؟ یا حتی دوس پسری ؟ 

هیچکی نیست یعنی 

نه عاشق مردی شدم که من رو نمیخاست من بخاطر عشقی ک داشتم بخاطر اینکه کنارم باشه تن به هرچی دادم اون س ...

🤦‍♀️ عزیزم دیگه کاریه ک شده  پشیمونی سودی نداره   باید ب زندگیت برگزدی و همه چیو فراموش کنی و سعی کنی. این برات درس عبرت بشه ک ب کسی دیگه اعتماد نکنی 

خانوادت چجوری فهمیدن ک با اون آقا در ارتباطی ؟ 

🤦‍♀️ عزیزم دیگه کاریه ک شده پشیمونی سودی نداره باید ب زندگیت برگزدی و همه چیو فراموش کنی و سعی ک ...

همه چیمو من از دست دادم و باختم کل خانوادن وطایفه فهمیدن من دیکه نمیتونم سرپا شم واقعن نمیتونم

همه چیمو من از دست دادم و باختم کل خانوادن وطایفه فهمیدن من دیکه نمیتونم سرپا شم واقعن نمیتونم

باید بتونی  باید گذشته رو فراموش کنی میدونم سخته ولی تنها راه همینه  ب آینده فک کن تا کی قراره بشینی غم غصه اونو بخوری