2777
2789

مشاورم خیلی وقته پیگیری نمیکنه با اینکه کلی پول گرفته هرچند که کلا سه روز مونده ها اما ... خیلی وقته دیگه کلا از تیر به بعد که دانش آموز جدید گرفته انگار نه انگار که ما هستیم قبلشم هیچی از اردیبهشت اصن پیگری نمی‌کرد دقیقا بعد نتایج کلا بیخیال شد و.... نتیجه خیلی بد نشد وقتی بهش پیام میدم یه جوری رفتار می‌کنه انگار طلبکاره ... به زور جواب میده رو اعصابمه چکار کنم باهاش که دلم خنک شه باید حتما یه کاری بکنم وگرنه رو دلم میمونه 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز برو دفترش همینا رو به بقیه دانش اموزایی که اونجا هستنم بگو

اونا پولشونو دور نریزن

چه بی وجدانیه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

نه بابا

اسی من فرهنگیان میخونم تاپیک پربازدیدتو خوندم من جات بودم اگه به پزشکی علاقم بیشتر بود میرفتم تعهدی.

فرهنگیانم تعهد داره تازه درامدم نداره ارزششو نداره باز شرایط تهعدی رو خیلی نمیدونم