2777
2789

سلام تو رو خدا دعام کنید من ب دعای نی نی سایت ها ایمان دارم عمل فتق دارم دلم شور میزنه مث چی از اتاق عمل میترسم نگران بچه هامم تمام فکرم پیششون....تو رو خدا برای راحت بودن عمل م دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله صحیح و سلامت از اتاق عمل میای بیرون نگران نباش 

اگه خیلی استرس داری ، خواستن ببرند چشماتم ببند و آیه الکرسی بخون

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

عمل سنگینی نیست عزیزم توکل بخدا کن.‌ان شاء الله سلامتی باشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
انشالله صحیح و سلامت از اتاق عمل میای بیرون نگران نباش اگه خیلی استرس داری ، خواستن ببرند چشماتم ببن ...

مممنونت عزیزم از صبح تاحالا ناشتام خیلی گشنم افت قند دارم ایشالله مرسی از دعات خاهر