2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا بزارین کنار 

شوهر سابق من از یه قلیون ساده شروع کرد ک معتاد شد 

مگه گناه ما زنا چیه ک گید مردایی مثل شما افتادیم 

بخدا با سیگار کشیدن کسی نمیگه وااااای چقدر شاخه 

میگن آدم نیس 

سیگار بخاطر مواد داخلش ب صورت کاذب ارامبخشع اما بعدش اعتیاد اوره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

توروخدا بزارین کنار شوهر سابق من از یه قلیون ساده شروع کرد ک معتاد شد مگه گناه ما زنا چیه ک گید مردا ...

همه اینارو می‌دونم ولی بازم میکشم

ولی کم میکشم

فقط دونسته اینا کافی نیست

و اینکه میگید بزار کنار گفتنش راحته

درسته فقط یه سیگاره ولی وابستگیش واقعا مزخرفه

با این که میدونی چه عوابقی داره بازم می‌کشی

همه اینارو می‌دونم ولی بازم میکشمولی کم میکشمفقط دونسته اینا کافی نیستو اینکه میگید بزار کنار گفتنش ...

ب این ف‌کر کن چند سال دیگه سیگار دلت و میزنه و میری سمت مواد و معتاد میشی خانوادت پرتت میکنن بیرون کارتن خواب میشی.اگه مجردی بهت زن نمیدن و اگه متاهلی نسل در نسلا میسوزه.تو سیگار می‌آوری وسط پسرت تریاک میاره اون یکی بچت مشروب 

دامادت سنگ تموم میزاره شیشه ای میشه 

ب نظرت آدم معتاد ابرو داره؟

والا شوهر سابق من معتاد شد من ک زنش بودم ازش طلاق گرفتم چون معتاد بود دزدی می‌کرد.منم شوهر دزد نمیخام ابروشم بردم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ب این ف‌کر کن چند سال دیگه سیگار دلت و میزنه و میری سمت مواد و معتاد میشی خانوادت پرتت میکنن بیرون ک ...

یه طوری،زندگی کن.ک خانوادت و بچت بهت افتخار کنن نه اینکه از خجالت پنهانت کنن 

متاهلی؟