2777
2789

بچم صبح تاحالا تب داره یکسالو چند روزشه چند روزم بوده کمو بیش اسهال بوده ولی راه میرفته و خوب بوده حالش ولی امروز دیگ بخاطر تب و استامینوفن همش بیحال بود و ناله درد میگشید دندون اسیاب در میاره بمیرم

مادرشوهر هی میگ ببرین دکتر واقعیت گرونه دکتر و میدونمم ک میگ برای دندونشه فوقش استا بده علایم سرماخوردگی نداره

شما ها دکتر میبرین؟

حتما ببر دکتر، من یبار دخترمو نبردم و اصلا نفهمیدم تبش تا ۴۱ رفته، واقعا خدا بهمون رحم کرد، بعد دکتر بهم گفت تبی که ویروسی باشه موضعی بدن داغ میشه، مثلا پیشونی دختر معمولی بود ولی کمرش بشدت داغ بود و من اصلا نفهمیده بودم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا معلومه که اره 

ببرش بچه رو تا تبش نرفته بالا 

گرون باشه پول واسه چنین روزیه دیگه 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

تب دندون بسیار خفیف هست. اگر نبش زیاده از دندون نیست . ببر دکتر خیالت راحت بشه.

دندون اسیاب هم خفیفه؟

خفیف یعنی نیاز ب استتامینوفن میست؟

خفیف منظور چیه؟

انشاالله فردا میبرم دکتر