2777
2789
عنوان

انسانی یا تجربی

70 بازدید | 8 پست

من به نظرم استعدادم تو انسانیه و دریای انسانی رو هم دوست دارم و همچنین نویسندگی رو الان رشتم تجربیه می‌خوام تغییر بدم چون هم امسال خوب درس نخوندم هم اینکهه به نظرم اصلا نمی‌فهمم درسای تجربی رو

از طرفی هم آینده تجربی برای من بهتره بخاطر خانوادم و این حرفا و راحت تر هم کار گیر میارم

ولی برای تجربی باید هر روز یههه عالمه درس بخونم اونم دریایی که دوست ندارم رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول برو سمت علاقت تجربی سخته مثلا من الان دارم درس می خونم تو انسانی هم باید بخونی ولی نسبت به تجربی شاید کمتر ولی انسانی هم سخته هر رشته ای جای خود سخته

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

از اول برو سمت علاقت تجربی سخته مثلا من الان دارم درس می خونم تو انسانی هم باید بخونی ولی نسبت به تج ...

آره منم میگم واقعا در مورد درسای انسانی خیلی احساس آرامش دارم نمی‌دونم چجوری بگما ولی حس خوبی دارم

آره منم میگم واقعا در مورد درسای انسانی خیلی احساس آرامش دارم نمی‌دونم چجوری بگما ولی حس خوبی دارم

تو هر رشته ای موفقیت هست مهم خودت هستی علاقت و انتخابت موفق باشی گلم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃