2777
2789

بچه ها کلی تاپیک در این باره زدم

یه خلاصه میگم 

چن وقت پیش بدون اینکه بم اطلاع بده اومد خونم وکلی از خونم ایراد گرفت 

من ۳۴واون ۱۸سالشه.

اما خونه زندگیش خیلی شیک.

خیلی بمن برخورد وچن روز ناراحتی داشتیم و شوهرم از این موضوع ناراحت بود.

حیاطش با خونه پدرشوهرم مشترکه واکثر وقتا اونجاست.

بعد از اون دلخوری مادرشوهرم خیلی عیر مستقیم طرفداری اونو می‌کرد منم پامو قط کردم.

اما متوجه شدم با شوهرم خیلی گرم میگیره و شوهرم اینو بمن گفت .

منم به شوهرم گفتم هدفش همین بود پای منو قط کنه با تو گرم بگیره اونم گفت غلط کرده از این به بعد جواب سلامش هم نمیدم.

حالا امشب بعد مدت هارفتیم خونه مادرشوهرم اون تو حیاط بود شوهرم بش سلام نکرد منم پشت سر شوهرم بودم .

اون نگام می‌کرد من سلام کردم همین که سلام کردم با اخم سرشو انداخت پایین.

بش گفتم دارم بات سلام میکنم اونم گفت خو من جوابتو دادم .

گفتم کو جواب بعد با حالت ناراحتی رفتم خونه مادرشوهرم.

عمدن بش سلام کردم که شوهرم ری اکشن اونو ببینه

آخه اخیرا خیلی پررو شده بود .

شوهرم میگه یبار من واون یکی داداشم نشسته بودیم شوخی جنسی کرد.

منم بلند شدم .

وخیلی سیاست های دیگه داره...

چن شب پیش خواهر شوهرم که تقریبن طرفدار منه.

بم گفت که فلانی همیشه از تو غر میزنه که تو مغروری وتحویل نمیگیری

فک کنم مادرم هم حق وبه اون داده.

بش گفتم جریان اینه.

گفت خو برو به مادرم بگو جریان اینه.

گفتم ولش کن .

خدا خیرش بده خواهر شوهرم رفته گفته که جریان چیه 

اخلاق مادرشوهرم امشب بهتر شده بود.

۱۸ سال اخه وقت شوهر کردنشه؟ 

اما از این بگذریم خب خودتونم تحویلش نگرفتین نمیشه که انتظار داشت اون به شما سلام کنه وقتی شوهرت بی احترامی کرده 

اما حرف شوهرتم باور نکن که خواست با من گرم بگیره، مردا توهم میزنن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بهش بیشعور حداقل نمیگه احترام سن واجبه

خوب شد به روش اوردی ک جواب سلام نداده

من زن داداش لاشیم جواب سلاممو نداد هیچی نگفتم چقد مونده تو دلم اگه تکرار کرد میرینم بهش از خونمون میندازمش بیرون زنیکه

۱۸ سال اخه وقت شوهر کردنشه؟ اما از این بگذریم خب خودتونم تحویلش نگرفتین نمیشه که انتظار داشت اون به ...

نمیدونم واقعن .

البته اینو نگفت گفت تعجب می‌کنم اینطوری میگی که عیب میکنه واز این حرفا 

بامن که خیلی خوب ومحترمانه رفتار میکنه.

با یه بچه داری سروکله میزنی؟ ایگنورش کن اون فقط یه بچست که دنبال توجه میگرده شما چرا افتادی توی تله ...

شاید باورت نشه ولی واقعن من بچم 

کارایی که میکنه حرفایی که میزنه اصلن فکر نمیکنم با یه دختر ۱۸ساله طرفم 

انگار با زن ۵۰ساله طرفم

شاید باورت نشه ولی واقعن من بچم کارایی که میکنه حرفایی که میزنه اصلن فکر نمیکنم با یه دختر ۱۸ساله طر ...

شما حساس شدی، ما هم توی خانواده دوتا عروس کم سن داریم قسمت فاجعه اختلاف سنی زیادشون با شوهراشونه فکر میکنن به خاطر این همه باید نوکریشون رو کنن در صورتی که هیچ کمالاتی ندارن و واقعا بی ادب و گستاخن تا هرچی هم میشه میگن دوتا عروس دهه هشتادی گرفتین باید به هر سازی ما میزنیم برقصین، ولی هیچکی محلشون هم نمیده 

شما حساس شدی، ما هم توی خانواده دوتا عروس کم سن داریم قسمت فاجعه اختلاف سنی زیادشون با شوهراشونه فکر ...

از وقتی عروسمون شده .

مدام دنبال تحقیر کردنه من .

من اصلن هیچ علاقه ای به ارتباط برقرار کردن باش ندارم.

چن بار زنگ زد جواب ندادم چن بار خواست بیاد گفتم نیستم اون روز سرزده اومد.

آخه نذر سمنو داشتم قبل عید اومد کمکم من داشتم دعا می‌کرد میگفتم خدایا....

یهو پرید گفت خدایا انشالله محمد سال دیگه یه زن جدید بگیره بعد هر هر خندید.

از اون موقع من ازش بدم اومد.

با اینکه من درجا جوابشو دادم وگفت حساس نشو شوخی کردم