2777
2789

شوهرم دیشب حرفایی زد بهم که واقعا حس کردم خیلی تو زندگیش بی ارزشم حتی خودشم‌ گف سرِ یه حرفی بهم که فک میکنی خیلی باارزشی؟؟! بعدش یه حرفاییم زد که دیگه واقعا نتونستم هضمشون کنم یه کم بعد ازم عذرخواهی کرد که ببخش اگه حرفی گفتم که دلخور شدی ازم منم گفتم نمیبخشم از دیروز تا همین الانشم باهاش نمیحرفم اونم همینطور، قبلاها خیلی دنبالم بود ولی الان بحثمون بشه مثه خودم باهام رفتار میکنه بگید چیکار کنم که این اخلاقمو ترک کنم وقتی از کسی میشکنم دیگه نمیتونم حرف بزنم نمیتونم نزدیکش بشم کلا سرد میشم این رفتار خیلی منو آزار میده نمیتونم خودمو تغییر بدم

اینکه معذرت خواهی کرده از رو عصبانیت گفته

این یادت باشه همه موقع دعوا حرفایی میزنه ک طرف رسما له کنه

ب خودت نگیر بگو خیلی ام با ارزشم آبرومندم سرم تو لاک خودمه و خیلی از خصوصیت های خوبت بگو

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تقریبا همینم

ولی بعضی از اقایون چیزایی ک موقع عصبانیت میگن اصلا واقعی نیست و از ته دلشون نیست،  همسر منم همینه

خیلی دوسم داره هرچی بگم گوش میکنه ولی خب موقع عصبانیت نمیشه کنترلش کرد 😅

شوهر منم ثل تو بود حرف نمیزد من هی میرفتم جلو چند ساله مثل خودش شدم حرف نزنه بدتر حرف نمیزنم....

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

قشنگم تو دعوا حلوا خیرات نمیشه ک از رو عصبانیت ی حرفایی از دهن درمیاد ک متاسفانه دلا میشکنه

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

البته اگه بعدش عذر خواهی کرده زیاد به دل نگیر 

مردا بعضی وقتها متوجه نیستن چی میگن متاسفانه😐😅

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

سخت میگیری،ولو با اکراه کلمه کلمه حرف بزن،یواش یواش این حس ات میره

از اونور به خودت بگو ارزش نداره الکی حال خوبم رو خراب کنم 

بگذر

زندگی انقدر بالا پایین داره که،هرچی راحت تر برخورد کنی خودت حالت بهتره ،در آرامشی

دهن به دهن شوهرتم نشو احترامت رو خودت نگه دار

عزیزم اسمش روشه دیگه داری میگی دعوا

انتظار نداری همسرت دلغک بازی در بیاره یا جک بگه؟😐

بعدشم قدرت بخشش رو در خودت تقویت کن

اوایلش سخته با خودت میگی طرف اصن لیاقتشو نداااره

من خودم ۹ سااال طول کشید تا یه نفرو ببخشم وقتیم بخشیدمش واقعا زندگیم آروم شد

بخشنده باش و اشتباه طرف مقابلت رو بهش بفهمون نه با جنگ و دعوا و توهین به خودش و خانواده ش

اینکه معذرت خواهی کرده از رو عصبانیت گفتهاین یادت باشه همه موقع دعوا حرفایی میزنه ک طرف رسما له کنهب ...

آره اینم دقیقا از هموناییکه موقع بحث و دعوا سعی داره لهم میکنه بدبخت فک میکنه اگه کم بیاره چی میشه