2777
2789

من كه ميخوردم تازه ٢٥ ، ولى بازم با پزشك صحبت كن

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حساسیت شدید دارم الان باردارم همیشه از این آمپول سفیدا میزدم الان نمیشه دیروز دکتر رفتم بهم اسپری داد و یه قرص خاص تو مواقع ضروری بعضی داروها رو میشه استفاده کرد البته باذاجازه دکتر شما هنوز اقدامی مشکلی پیش نمیاد

چندروز طول کشید تا برطرف شد؟ من خیلی دارم اذیت میشم😔😔

والا من سر خوردن انتی بیوتیک تمام بدنم ریخت بیرون دو روز طول کشید کم کم محو شد

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من حساسیت شدید دارم الان باردارم همیشه از این آمپول سفیدا میزدم الان نمیشه دیروز دکتر رفتم بهم اسپری ...

اخه تو اقدام میگن خیلی مهمه چی میخورید واسه همین چشمم ترسیده

والا من سر خوردن انتی بیوتیک تمام بدنم ریخت بیرون دو روز طول کشید کم کم محو شد

واسه من میریزه بیرون تیکه ای تو هر قسمت بدنم بعد خارش داره بعد از یه مدت میره دوباره میریزه از دیروز اینجوری شدم یعنی قرص بخورم خوب میشم؟

یه سوال دیگه هم هست من ماه پیش اقدام داشتم ۲روز جلو انداختم و پری شدم اما پریودم ۳روز طول کشید و خونریزیمم کم بود ممکنه بیرون ریختن بدنم ربطی بهش داشته باشه؟

واسه من میریزه بیرون تیکه ای تو هر قسمت بدنم بعد خارش داره بعد از یه مدت میره دوباره میریزه از دیروز ...

عزیزم اول علت را پیدا کن ببین اگر خوراکی است چی خوردی ؟؟یه قرص بخور ببین چه جوری میشه ...اگر ادامه پیدا کرد برو دکتر تا تست آلرژی کنن ببین از چیه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اخه تو اقدام میگن خیلی مهمه چی میخورید واسه همین چشمم ترسیده

مهمه ولی همه داروها اثر مخرب ندارن 

من خودم الان سومی رو باردارم بعد از پسرم افسردگی بعد زایمان داشتم ودارو میخوردم موقع مصرف همون داروها باردار شدم....... البته خدا.کمک کرد زود فهمیدم باردارم بعدم با چند تا دکتر مشورت کردم گفتن مشکلی نداره ونگ داشتم بچه رو البته یکی از داروهامم سنگین بود بهم.گفتم اگر متوجه نمیشدید وسه ماه اول میخوردین لب شکری میآورد ولی خوب شکر خدا سالمه بچم 

داروهایی مثل. سیتریزیناونقدر مخرب نیستن ودوماهم اینکه شما چون در اقدامی چک میکنی اگر انشاءالله باردار بودی سریع قطع میکنی

عزیزم اول علت را پیدا کن ببین اگر خوراکی است چی خوردی ؟؟یه قرص بخور ببین چه جوری میشه ...اگر ادامه پ ...

من این ماه چون خونریزیم کم بود ۳بار کاچی درست کردم خوردم که تاثیری تو خونریزیم نذاشت بعد فسنجون خوردم بعد قرص کمر به کمرم گذاشتم کلا هرچی گرمی بود رو خوردم و انجام دادم اینجوری شدم به قول دوستم اومدی ابروشو درست کنی زدی چشمشم کور کردی😉😉

من این ماه چون خونریزیم کم بود ۳بار کاچی درست کردم خوردم که تاثیری تو خونریزیم نذاشت بعد فسنجون خورد ...

عزیزم گردو ...فلفل...گوجه و کلا مواد آلرژی زار را چند روز مصرف نکن ببین‌چی میشی

مهمه ولی همه داروها اثر مخرب ندارن  من خودم الان سومی رو باردارم بعد از پسرم افسردگی بعد زایما ...

انشاءالله ممنونم از راهنماییتون خدا بچه هاتون رو واستون نگه داره😍😍🌺