2777
2789
عنوان

بیایین درد دلام گوش بدین

81 بازدید | 9 پست

مینویسم فقط برا اینک خالی بشم از تمام حسای بدی که گرفتم و برای گرفتن انرژی خوب از شماها

منشی یه دفترم ولی باهام مثل مستخدم یه کلفت یه نوکر رفتار میکنن حقوقم ۳تومنه و با مدرک دانشگاهی ترم اخرم دارم این کارو میکنم خیلی سختمه بهترین سنمو دارم اینجوری میگذرونم خیلی ارزو دارم رسیدن بهش ناممکنه از اینک غرورم جلو دیگران خورد میشه عذابم میده اینک هیچکس دوستم نداره اینک پارنترم منو نمیخواد بابام منو نمیخواد خانوادم دوستام هرکی نیاز داشتم نبود 

جالبه بدونید من اینجا همه حرفام میزنم همیشه ادما خوش قلب با اون چیزی که تو دلشون برا خواستن فورا بعدش هم حالم خوب شده هم مشکلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی نداره مشکلات هست که اینو فهمیدم وای خب گفتم طولانی میشه حوصلتون نمیاد بخونید

انقد بدبختی و مشکل مالی ریخته سر مردم همه رد دادن نگران نباش اگه کسی دوست نداره مشکل این نیست ک تو دوسداشتنی نیستی

چون کار پیدا نمیکنم هرجا میرم ازم بیگاری میکشن مردا که توفع لاس زدنم دارن

درس چی؟

نمیتونی جایی استخدام شی

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور