2777
2789

برادر شوهرم ماموریت رفته و خانواده جاریم هم شهر دیگه هستن این هم منتظر مونده طبیعی به دنیا بیاره و خلاصه امروز به دنیا اومده

شوهرش زنگ زده که حواستون باشه به زن و بچه م.

من دست راستم چند روزه به شدت درد می‌کنه

به برادر شوهرم زنگ زدم گفتم داداش من بیمارستان نمیتونم برم اما حواسم به بچه هات هست،گفت عیبی نداره خواهر خانومم بیمارستان همراهش هست (. بچه چهارمه)

خلاصه بچه هاشو آوردم پیش خودم و غذا درست کردم و...

همین غروبی هم جاریم مرخص شده

من رفتم خونه ش و براش سوپ و...درست کردم بردم و بچه ها رو هم بردم و ...

به جاریم گفتم من چند روز میتونم بچه ها رو پیش خودم نگه دارم تا حسین بیاد ،تو راحت باشی و ...

گفت اگه اینکارو بکنی ممنون میشم 

خلاصه اومدیم خونه 

یهو خواهر شوهرم زنگ زده که چرا با مریم بیمارستان نرفتی 

گفتم ۴ صبح دردش شروع شده به ما کسی زنگ نزده 

وقتی فهمیدم و تماس گرفتم هم شوهرش گفت خواهرش پیشش هست 

گفت خواهرش باشه یکی از ما هم باید اونجا می‌بوده ( هیچکدوم این شهر نیستن) گفتم خودتو میرسوندی تو که شهر نزدیکی هستی یه ساعت راهه گفت من شوهرم و بچه م رو نمیتونم ول کنم ولی تو اونجا بودی باید می‌رفتی و ...

منم گفتم من خودم تصمیم میگیرم چیکار کنم چیکار نکنم تو هم هنوز سن و سالت جوری نیست که بخوای زنگ بزنی بزرگترت رو باز خواست کنی 

گوشی رو هم روش قطع کردم(  ۶ سال کوچکتره)

خلاصه زنگ زده بود شوهرم و گریه کرده بود ( همین یه خواهر رو دارن)

شوهرم هم گفته تو  کلانتری ؟ به تو چه که تو مسایلی که بهت ربط نداره دخالت می‌کنی 

زن من خودش عاقل هست و شعور داره و رفتار کردنش رو میدونه .

بعد به. من پیام داده که تو لیاقت خانواده ما رو نداشتی بی خانواده و...

منم جواب ندادم اصلا

این کلا مشکل داره همیشه میخواد آشوب بکنه تو مسایلی که بهش ربط نداره دخالت می‌کنه و دو به هم زن و بی ادبه

به نظرتون جواب بدم؟ به نظرم جواب ندادن از فحش بدتره 

منم آدم کل کل نیستم 

پند امشب : فضول کارای بقیه نباشیم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

ایول 

آفرین به شوهرت

خوشم اومد 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کمک حالش هستی با چهار تا بچه خیلی خوبه 

و اینکه به خواهر شوهرت بگو که وظیفه من نبود ولی خیلی خوبه که هر کاری از دستت بر بیاد برای جاریت انجام بدی

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

آره جوابشو نده اصلا

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...