2777
2789
عنوان

کسایی که روانشناسی خوندن بیایین

103 بازدید | 8 پست

نظرتون درباره رشته روانشناسی و ادامه تحصيل تا دکترای روانشناسی بالینی وزارت بهداشت چیه؟؟؟

میتونم به آیندش امیدوار باشم؟؟  

پذیرش هیت علمی شون چطوره؟؟  یا ظرفیتش محدوده؟؟  

سلام  روانشناسی رشته خوبیه  هم از نظر بازار کار و هم از نظر شخصی يعني اگر یک دانشجوی اهل مطالعه و علاقه مند باشید  میتونید از اطلاعات تحصیلی‌تون در زندگی خودتون و ارتباط با دیگران استفاده کنید ولی در مورد کار هم باید در این رشته مهارت کسب کنید و از همون اول به فکر ادامه تحصیل تا مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باشید

همسرم روانشناسی خونده این نظر اون بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام روانشناسی رشته خوبیه هم از نظر بازار کار و هم از نظر شخصی يعني اگر یک دانشجوی اهل مطالعه و عل ...

سلام  

من مرد هستم و خدمت سربازیم تموم شده، میخوام رشته روانشناسی برم ولی نگران آینده مالی و بازارکارش هستم از یک طرف هم چون علاقه دارم تا دکترای روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میخونم...... 

همسرتون از طریق رشتش سرکار هستن؟؟ 

میتونم برای آینده روش حساب کنم...؟؟ 

روانشناسی رشته سختیه، مخصوصاً بالینی. برای دکترا باید خیلی جدی باشی چون رقابت بالاست. پذیرش هیئت علمی برای دانشگاه‌های معتبر محدود و سخته. ولی اگه واقعا به این کار علاقه داری، می‌تونی به آیندش امیدوار باشی. ظرفیتش در برخی دانشگاه‌ها محدوده و ممکنه شانس پذیرش کم باشه، اما اگه بخوای، با تلاش و پیگیری می‌تونی بهش برسی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

روانشناسی رشته سختیه، مخصوصاً بالینی. برای دکترا باید خیلی جدی باشی چون رقابت بالاست. پذیرش هیئت علم ...

لطفاً درخواستمو قبول کنید، چندتا سوال دارم ازتون... 

سلام من مرد هستم و خدمت سربازیم تموم شده، میخوام رشته روانشناسی برم ولی نگران آینده مالی و بازارکار ...

سلام 

سعی کنید که خوب درس بخونید و رشته دولتی قبول بشید.

البته اگر چه خواندن رشته روانشناسی در یک دانشگاه ملی معتبر میتونه رزومه خوبی باشه ولی به تنهایی کافی نیست .

حتی اگر دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی رفتید هم باید دنبالش برید و از طریق شرکت در دوره های معتبر، مطالعه کتب مرجع ، پیگیری سایت های بین المللی انجمن روانشناسی و.... علم این رشته رو کسب کنید و حرفه ای بشین.

همسر من معلم هستند اما اون چیزی که در بالا نوشتم گفته های خودش با توجه به تجربیاتی که خودش و دوستای روانشناسش داشتن بود.

وزرات بهداشت آینده ات مشخصه اگه قبول بشی تضمینی سرکاری

هر رشته ای؟ یا فقط مربوط ب روان شناسی ش؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.