2777
2789
عنوان

توروخدا پهلوم درد میکنه بیاین

49 بازدید | 12 پست

من یسالیه پهلوم یه نقطش درد میگیره همیشگی نیست ماهی یبار یا دوماهی یبار حدود چندروز بعد خوب میشه تو بعضی حالتها دردش بیشتر میشه یا موقع نفس عمیق کشیدن سونو رفتم کلیه کبد صفرا تخمدان همه خوب بوده امروز رفتم گوارش گفت شاید سندرم روده تحریک پذیره ولی با کلونوسکلپی میشه فهمید الان خیلی میترسم ایا روده تحریک پذیر فقط یه نقطش درد میگیره؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم دکتر با سونو میفهمه ماها چجوری بدونیم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه میخوام بدون کسی بوده اینجور دردی داشته؟

کسی هم بگه جدی نگیر چون هزار دلیل میتونه داشته باشه فقط عزیزم غصه نخور مطمئنا مردنی نیسی ان شاالله چیزی نیس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .