2777
2789

حوصله ندارممممم

ندارمممممم

ندارممممممممممم

ندارمممممممممم

هیچی ندالممممم

کاررر ندالمممم

فامیل نداالممممم

دوستتتت ندالممممم

پول نداللمممم

نشیمنگاه ندالممممم

عقل ندالمممممم

اعصاب ندالمممم

حاللل نداللللممممم 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی راهکار این نیست برنامه از قبل بنویسی..باید پاشی یک کار حتی کوچک مثل گردگیری اتاقت انجام بدی و روی کاغذ بنویسی و سعی کنی یه کار دیگه انجام بدی و اونم یادداشت کنی و کم کم روز های بعدی کارهای بیشتری انجام بدی.اینطور نگران نیستی طبق برنامه پیش نرفتی حتی خوشحالی کاری انجام دادی

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

هدف چی داری؟؟

یذره هدف دارم 😁

پشت کااار ندالللممممم

لیاقت نداللللممممم

ادب نداللللممممم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

ولی راهکار این نیست برنامه از قبل بنویسی..باید پاشی یک کار حتی کوچک مثل گردگیری اتاقت انجام بدی و رو ...

و کارخونه و نظافت و اینا خداروشکر همیشه مرتب و منظمم

ولیییی

تو درس و کار و اینچیزا اصلا پیشرفت نمیکنم تو هیچ کاری تخصص ندارم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

الان درس خوندن چه ربطی به ادب داره😂بشین درستو بخون 😀

اخه قول میدم به خودم که مثلا غروب فلان کتابو خلاصه کنم بعد میزنم زیر قولم و بجاش تاپیک میزنم یا به همسایمون میگم بیاد باهم چایی بخوریم🤣

کسی که بدقولی و تنبلی کنه بی ادبه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

اخه قول میدم به خودم که مثلا غروب فلان کتابو خلاصه کنم بعد میزنم زیر قولم و بجاش تاپیک میزنم یا به ه ...

خوش بگذره ولی بنظرم شما بیشتر بی برنامه هستی تا بی ادب😂

قشنگ برنامه ریزی کن،هدفتو مشخص کن،منابع درست و فیلم آموزشی با کیفیت ببین ان شا الله سال بعد تاپیک قبولی میزنی

Mathematics teacher

چه فرقی داره......

فرقش اینکه که برا اون سختم نمیاد پامیشم خود به خود کار خونه رو به موقع و سریع انجام میدم 

ولی برا برنامه ریزی های مربوط به درس و پیشرفت و زبان و ...انگار دارن قبض روحم میکنن یعنی جونممم درمیاد به برنامه هام عمل کنم😭😭😭😭😭

بیشتر برا فعالیت های فیزیکی ساخته شدم روحم حماله🫠🫠🥲🥲

🪷 سروناززز 🪷