2777
2789

من یادمه موقع زایمانم جز مادرم که گریه کرد و داشت خودش مبکشت که من یه چیزی بخورم

بقیه انگار ن انگار خیلی عادی بودن

و حتی خونه که اومدم عین دو ماه رو مامانم از صبحونه بگیر تا نهار و شام کارهای بچه انجام می‌داد چون خیلی من ضعف داشتم ولاغر بودم

یادم نمیاد شوهرم کاری برام کنه یه لیوان آب میوه بده یا .‌.‌‌

ولی مادرشوهرم مثلا یادمه پاش حالت ضرب خوردگی شده بود یهو دیدم شوهرم نشست زمین و سرش گزاشت رو پاش تو چشماش اشک.....

یا کرونا گرفت مادرش خودش به آب و آتیش زد سریع برد بیمارستان هروز صبح زود براش آبگوشت میزاشت و می‌برد با کلی چیز باور کنین اون همه درگیری ریه چند روزه مرخص شد بس بهش رسیدن 

ولی قبلا که به من گفته بود من ازین کارا بلد نیستم که برا زنی که زایمان کرده آبگوشت بزارم یا کباب درست کنم

واقعا مادرم نبود من مرده بودم الانشم کم خونی شدید دارم

یا الان مادرش سنگ کلیه داره چنروزه میبرش دکتر میره جلوتر مطب وقت میگیره البته ستا بچه دیگم داره

ولی منه احمق بچه تب دار رو ساعت سه بعدازظهر می‌بردم پشت در دکتر که اسم بنویسم باشیم تو نوبت چند ساعت

اصلا به فکرمم خطور نمیکرد به شوهرم بگم بره چون مطمئن بودم نمیره

هعی خیلی دلم گرفت

ب خاطر. اینکه فهمیده تو یک دلسوز داری از اونم قوی تر

مردا از رقابت خوششون نمیاد راستش 

ما با انجام یک سری کارها اونا رو از مسولیت می‌اندازیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خاطر. اینکه فهمیده تو یک دلسوز داری از اونم قوی ترمردا از رقابت خوششون نمیاد راستش ما با انجام یک ...

نه خیلی وقتا خب تنهام و خیلی بی‌حال میشم اصلا اونجوری که برا مادرش سر دست میشکنه برا من نیس

نه خیلی وقتا خب تنهام و خیلی بی‌حال میشم اصلا اونجوری که برا مادرش سر دست میشکنه برا من نیس

می‌دونم برا منم همینه 

چون مادرم بوده و فهمیده نباشه یکی هست منظور  از بودن نزدیک بودن مادرت نیست همین همدلی و نزدیکی پل کافیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مردا وقتی باید کاری برای زن خودشون بکنن خیلی وقتا یادشون میره. اینا عادتن، بعضیاشون حتی وقتی هم که باید کمک کنن فکر میکنن که باید فقط از مادرشون مراقبت کنن. طبیعیه که ناراحت باشی. شاید بخاطر اینکه فکر می‌کنی باید یه سری انتظارات از طرف مقابلت باشه. ولی واقعیت اینه که بعضی وقتا مردا اصلاً نمی‌دونن باید چطور باید رفتار کنن. خیلی وقتا نه قصد بدی دارن، نه بی‌توجهی، فقط بلد نیستن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مردا وقتی باید کاری برای زن خودشون بکنن خیلی وقتا یادشون میره. اینا عادتن، بعضیاشون حتی وقتی هم که ب ...

من فکر میکنم بحث اهمیت دارن و عشق خاصیه که به مادرشون دارن

حتی بدون اینکه مادرش درخواست کمک کنه بصورت ناخودآگاه میره ب کمکش.اما من درخواست کنم با خوبی و آرومی تهش یا انجام نمیده یا کلی غر میزنه