2777
2789

دوستان نوزاد من پنج ماهشه،چند وقت پیش سرماخورد و به شیر بی اشتها شده هیچی شیر نمیخوره،تصمیم گرفتم بهش سرلاک بدم شاید بخوره ، حالا روش نوشته ۹قاشق سرلاک و ۱۵۰میلی لیتر آب قاطی کنید،من میخام امروز یه قاشق بهش بدم ،برای یک قاشق چقدر سرلاک و آب لازمه؟

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

اون روشو ول کن. اون اندازه درست میکنن برا بچه های بزرگتر که همشو میخورن. 

تو باید با نوع ذاعقه ی کودک درست کنی. مثلا یه قاشق سرلاک رو بریز تو یه کاسه یه مقدار اب جوش ولرم بریز غلظت و سفتی و شلیش بستکی به خودت داره ببین چجوری نوزادت دوست داره بخپره همونقدر بریز. منم هفت ماه سرلاک دادم الان زده شدع نمیخوره

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون روشو ول کن. اون اندازه درست میکنن برا بچه های بزرگتر که همشو میخورن. تو باید با نوع ذاعقه ی کودک ...

آب ولرم باشه؟

اول کاری یهویی نمیشه سرلاک بدی که😐 اول باید لعاب برنج بدی تا دو سه روز، بعدش فرنی...معده بچه رو داغون نکن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اما شیر رو قطع نکن بدنش نیاز داره. اگه میبینی از طعمش زده شده. شیرخشک دیگه بگیر چی میدی الان؟ 

اما شیر رو قطع نکن بدنش نیاز داره. اگه میبینی از طعمش زده شده. شیرخشک دیگه بگیر چی میدی الان؟

بیومیل آپتامیل بیباک هیچکدوم رو نمیخوره مگه یکی دوشماره ،شینه منم از بس نگرفته شیرم داره خشک میشه 

نه قطع که نمیکنم،یه وعده هم بتونم سرلاک بدم بازم خوبه

بیومیل آپتامیل بیباک هیچکدوم رو نمیخوره مگه یکی دوشماره ،شینه منم از بس نگرفته شیرم داره خشک میشه

اگه شیرخشک نان بهش میسازه نان بده. نان هم پر چربه و خوشمزه هم بهترین شیر خشکه. من به بچم نساخت یبوست میشد. اپتامیل پرونترا میدادم بعد کمیاب شد ببلاک دادم الان هم اپتامیل پیدا میشه اپتامیل میدم البته مال من یه سالشه غذا هم میخوره.

اول کاری یهویی نمیشه سرلاک بدی که😐 اول باید لعاب برنج بدی تا دو سه روز، بعدش فرنی...معده بچه رو داغ ...

چرا نمیشه؟ خیلیا رو دیدم سرلاک میدن

نه قطع که نمیکنم،یه وعده هم بتونم سرلاک بدم بازم خوبه

از شیر پاکتی ها بده بخوره شیر گاو و گاو میش. یکم نبات یا قند بریز توش شیرین بشه میخوره

اگه شیرخشک نان بهش میسازه نان بده. نان هم پر چربه و خوشمزه هم بهترین شیر خشکه. من به بچم نساخت یبوست ...

نان  براش قبلاً گرفتم یبوست شد 

از شیر پاکتی ها بده بخوره شیر گاو و گاو میش. یکم نبات یا قند بریز توش شیرین بشه میخوره

شیر پاکتی گاو؟اونکه خیلی سنگینه

چرا نمیشه؟ خیلیا رو دیدم سرلاک میدن

نه بده اشکال نداره. من از چهار ماهگی سرلاک میدم. اول حریره بادام دادم بعدش گندم و سیب. گندم و میوه. گندم و برن. گندم و خرما. گندم و عسل. و...... همشو دادم خورد الان دیگه زده شده