2777
2789
عنوان

چیکار کنم گریه م بیاد

63 بازدید | 5 پست

انگار از سنگ شدم دوروزه اعصاب خوردی و دعوای مزخرفی داریم خیلی ناراحتم دارم از غصه میترکم  از طرف دیگه هم مشکلات خانواده اعصابمو خراب کرده

هرکی جای من بود صبح تا شب گریه میکرد

گریم نمیاد الان همسرم گذاشت رفت بیرون به بهانه رفتنش یذره گریه کردم ولی بند اومد

چطور باید ناراحتیمو تخلیه کنم

تو این حال خیلی اذیتم😢

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بشین پیاز پوست بکن خورد کن قشنگ اشکت میاد

اون بدرد نمیخوره آخه یجوری قلبم داره سنگینی میکنه دلم میخواد تخلیه کنم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت سنگ از مرگ آدما خوشحال میشی خداهم جبران میکنه واست

در قرآن اومده که دشمنان اسلام رو بکشید و نسبت بهشون دلسوزی و دلرحمی نداشته باشید

توقع مهربانی و همنوع دوستی در برابر این افراد در هیچ کجای دنیا و هیچ دینی جایز نبوده و نیست

شما که خیلی دلرحمی چرا از کشته شدن فلسطینی ها ناراحت نمیشی؟ تاحالا براشون گریه کردی؟ یا فقط نسبت به خائن های وطن فروش این طرز فکر رو داری؟

جواب این سوالات رو بمن نمیخواد بدی از خودت بپرس به جواب میرسی

در قرآن اومده که دشمنان اسلام رو بکشید و نسبت بهشون دلسوزی و دلرحمی نداشته باشیدتوقع مهربانی و همنوع ...

رئیس جمهور ما آدم اسرائیلی نیس که

من اونارو رادوست ندارم ولی رئیس جمهورمون حقش این نیش

راستی بجای فلسطین کردن برو جنوب بگرد کشورت وضع بچه هارو ببین