2777
2789
عنوان

تاپیک عکس بابای کراشم

51 بازدید | 7 پست

ببخشید دیشب اپلود نشد هر کاری کردم گفتم فردا میزارم 

الان بعضیا تونم تگ میکنم بقیتونم اومدید باز میزارم 

امیدوارم تایید بشه پست بعدی میزارم که بتونم پاک کنم ❤️

شما هم قول تگ داده بودم

@kordia85‍ 

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

مرسییئ عشقمم که یادت مونده😍😍

من خودم یادم رفت چه قولی گرفته بودم🙃

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار بود خودشم بذاری😃

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

مرسییئ عشقمم که یادت مونده😍😍من خودم یادم رفت چه قولی گرفته بودم🙃

قربونت برم اینجا نمیاد در خواست دوستی میدم ایدی تلگرتم روبیکا بفرست برات بفرستم 😂🥲

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
قرار بود خودشم بذاری😃

تایید نمیکنه خوشدددددووو

قربونت برم اینجا نمیاد در خواست دوستی میدم ایدی تلگرتم روبیکا بفرست برات بفرستم 😂🥲

ای بابا از بس کراشه، نمیاد که به گناه نیوفتیم😂

عشقم هیچوقت تلگرام و روبیکا نداشتم ان شالله بعد کنکور نصب می کنم😅

کراشتونم تصور می کنم حالا😐😂😂

ای بابا از بس کراشه، نمیاد که به گناه نیوفتیم😂عشقم هیچوقت تلگرام و روبیکا نداشتم ان شالله بعد کنکور ...

حله عزیزم