2777
2789

خودم مشکلم اینه بین دوراهی ام اینکه بمونم یا جدا شم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیماریم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خداروشکر به داشته هام فکر بکنم

باید همش خداروشکر کنم هزار مرتبه

زندگی بالا پایین داره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

شوهرم اعتیاد داره بیست روز دیگه نوبت دادگاه داریم....میخام جدا شم اما دوسش دارم باتمام زجرهایی که دادمنو....نمیدونم چ مرگمه.فقط دعا میکنم و از خدا میخام یه نظر بکنه ب زندگیم...هرکسی خوند برا من دعا کنه ولایک بزنه.منم براش دعا میکنم....من ب معجزه دعا اعتقاد دارم

شوهرم اعتیاد داره بیست روز دیگه نوبت دادگاه داریم....میخام جدا شم اما دوسش دارم باتمام زجرهایی که دا ...

چی مصرف میکنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم