لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوستی بده داخل پی وی پیام ارسال کنید بنویسید لینک مشاوره لینک را بهتون بدم
شوهرم اعتیاد داره بیست روز دیگه نوبت دادگاه داریم....میخام جدا شم اما دوسش دارم باتمام زجرهایی که دادمنو....نمیدونم چ مرگمه.فقط دعا میکنم و از خدا میخام یه نظر بکنه ب زندگیم...هرکسی خوند برا من دعا کنه ولایک بزنه.منم براش دعا میکنم....من ب معجزه دعا اعتقاد دارم