2777
2789

از وقتی وارد ماه 8 شدم اصلا اعصاب مهمون ندارم

بعد این میره اون میاد

اون میره این میاد

مثلا امروز ظهر بابام اومد میخواس بمونه ولی رفت بعد اومدم ریلکس کنم خواهرشوهرم اومد🤦🏻‍♀️

هفته اخرمه واقعا حوصله ندارم من😫

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا باید درک کنن خونه یه خانوم پا به ماه نرن 

والا الان یجوریه که منم که مجردم اعصاب و حوصله مهمون ندارم چه برسه به شما

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
بلند نشو برای پذیرایی

دردم اون نیس

کلا حوصله ندارم

پسرم ب حد کافی شیطون هست

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من از مهمون متنفرم

من از مهمون بی خبر بدم میاد

اونا باید درک کنن خونه یه خانوم پا به ماه نرن والا الان یجوریه که منم که مجردم اعصاب و حوصله مهمون ن ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بدبختی خونم طبقه همکف و نمیتونم در رو هم باز نکنم