2777
2789

روانی شدم از دستش 

پنجره ما رو به خیابونه میاد تو خیابون بازی کنه 

خیابونش زیاد عبور و مرور نداره ساعتای ظهر 

ار ساعت ۲ میاد تا الان

همین الانم داره جیغ میکشه و گریه میکنه 

اعصابم نمیکشه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توله های همسایه ما میان تو حیاط دهن گشادشون و باز میکنن باز مال شما تو کوچه ان 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه های همسایه ما هم تو کوچه فوتبال بازی میکنن باز ما با صدا مشکل نداریم حیاط هست صدا کمه اما نامردا شیشه میشکنن میزارن میرن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان یه عده مادر بیخیال که بچه‌اشون رو ول میکنن به امون خدا میان میخورنت

همون یک عده معلومه که خودشون هم به فکر نیستن 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
او اوه اوه

شوهرم دعواشون کرد دو روزه نمیان😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شوهرم دعواشون کرد دو روزه نمیان😁

کاربریتون رو دیدم یاد اون آهنگه که میگفت دختر ایرونی مثل گله چه رنگ و بویی داره...... افتادم😁💗

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>