2777
2789

من میخوام برم دانشگاه حالا موندم یکسال بخونم تلاش کنم برم دولتی یا مستقیم برم آزاد به نظرتون بعد ها مهمه که کارشناسیم از کدوم دانشگاه باشه 

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

واقعا برای من و اطرافیانم اهمیتی نداشت!! هیچکس هم نپرسیده از ما تا الآن...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

واقعا برای من و اطرافیانم اهمیتی نداشت!! هیچکس هم نپرسیده از ما تا الآن...

اطرافیان که برام مهم نیستن برای شغل و اینا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان که برام مهم نیستن برای شغل و اینا

اگه مسیرتون مشخصه برید و انتهای ماجرا رو بپرسید!! 

مثلا برای مهاجرت فرقی نداره، هرچند در دولتی تاپ روابط ممکنه کمکتون کنه، اما خود مدرک اصلا فرقی نداره!! ضمنا این ترافیک در کارشناسی وجود داره، در ارشد خیلی قبولی ساده تره...

سرباز که بودم برای جذب نیرو مسلح، اکثریت دانشگاه آزاد بودن، اونا مثلا پیام نور نمی‌پذیرفتن!!

و ...

معمولا فرقی نداره و برخلاف کسانیکه اطلاع ندارن مدارک دانشگاه آزاد خیلی معتبره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اگه مسیرتون مشخصه برید و انتهای ماجرا رو بپرسید!! مثلا برای مهاجرت فرقی نداره، هرچند در دولتی تاپ رو ...

هم مهاجرت هم برای فرصت های شغلی بیشتر 

هم مهاجرت هم برای فرصت های شغلی بیشتر

واقعا فرقی نداره!!

برید جلو و درجا نزنید، طی مسیر چراغ خاموش مهارت مرتبط یادبگیرید و شاخ و برگ بدید به خودتون و از باقی دوستانتون سبقت بگیرید...💪

امیدوارم براتون خیر و خوبی باشه...🌱

واقعا فرقی نداره!!برید جلو و درجا نزنید، طی مسیر چراغ خاموش مهارت مرتبط یادبگیرید و شاخ و برگ بدید ب ...

خیلی ممنونم که پاسخ دادین

خیلی ممنونم که پاسخ دادین

اگه یوتوب دارید ehsan explains رو جستجو کنید، آدم سالم و موفقیه، دکتری شیمی داره و شاغل در اینتل و ساکن آمریکاست، بچه‌هارو در پروسه مهاجرت کمک میکنه ...

اینم قلق دانشگاه آزاد!!

هرچه از مرکز استان دور بشید، حساسیت و سختگیری کمتره!! قبولی ساده تر!!

مثلا ما مرکز استان درس زلزله رو با ۱۲ پاس می‌کرد نفر اول گروه، در شهرستان با همون استاد طرف ۱۹ میشد!!!

همه چیز دست استاده!!

در پایان ریز نمرات مهمه و معدل شما!! مرکزها امکانات بیشتری دارن و هرچه دور بشید کمتر میشه رفاهیات و انتظارات...

سیستم مدرسه داره!! جزوه نویسی و امتحان از همون جزوه!! بیش از ۳ جلسه غیبت درس حذف میشه، پس مرتب باشید!!

فارغ از رشته تحصیلی و توان مالی نگران نباشید، وام میدن و اقساط میکنن و ... من اولین حقوقم تمام اون ۴سال رو جبران کرد، نترسید!!

اینم قلق دانشگاه آزاد!!هرچه از مرکز استان دور بشید، حساسیت و سختگیری کمتره!! قبولی ساده تر!!مثلا ما ...

اولین باره یکی از دانشگاه آزاد داره تعریف میکنه!

البته من خودم سر هزینه هاش نرفتم آزاد

واقعا پدرم توان مالی پرداخت شهریه ترمی ۹۰ تومن رو نداشت

🙂

اولین باره یکی از دانشگاه آزاد داره تعریف میکنه!البته من خودم سر هزینه هاش نرفتم آزادواقعا پدرم توان ...

تعریف نبود، صرفا آگاه سازی بود برای کسانیکه اطلاعی ندارن و اون رو یه لولو ترسناک میبینن!!

یه راهه برای اینکه درگیر کنکور نشدن!! یه عده واقعا در اونا تعریف نشده کنکوری بودن!!

من هزارتا کار میکنم اما هنوزم نتونستم مرتب تست بزنم، درصد بگیرم و یکسال همین فرمون برم جلو... در من " ریتم کنکوری بودن" وجود نداشت اما ادامه تحصیل رو دوست داشتم و نمراتم خوب بود!!

به جاش ، بلافاصله دانشگاه رفتم و همزمان کار مرتبط میکردم ، امروز خداروشکر اوضاع خوبه...

شهریه هم والا اقساط دادم، اولین کارم همه رو جبران کرد خیلی بیشتر ازون...

میدونی من تو سن و سالیم که هر چیزی رو یه معادله میبینم؛ بررسی میکنم در ازای پرداخت ویا اشتراک در انتهای ماجرا چه چیزی به دست میارم!!

انتهای ماجرا یه ریزنمرات و معدل، مابقی اهمیتی نداره!!

ضمنا؛ بله ممکنه فضایِ جالبی نباشه و حواشی آدم پولدارها زیاد باشه...

اما ما مسیرمون رو داشتیم و بیراهه نرفتیم!! 

ما چند نفر شرکت عمرانی زدیم و خداروشکر اوضاع خوبه!!

چند نفر باهم ازدواج کردن و خداروشکر زندگی خوبی دارن!!

از بچه‌های مکانیک؛ زانا و مهدی رفتن فرانسه داخل شرکت رنو مشغولن...

علی شد افسر ارشد نیروی هوایی...

هومن اپلای کرد و آمریکاست...

مسعود اپلای کرد سوربن فرانسه مکانیک همگرا میخونه...

و...

مهم خود شمایی و اینکه جا نمونی!!

تعریف نبود، صرفا آگاه سازی بود برای کسانیکه اطلاعی ندارن و اون رو یه لولو ترسناک میبینن!!یه راهه برا ...

منم اتفاقا زیاد درسخون نبودم و خیلی سختم بود درس خوندن طولانی حتی سال قبل قبولیم فهمیدم تعهدی و آزاد و ... میارم ولی خب هرطور بود نشوندم خودمو به زورم که بود واسه کنکور بعدی تا برسم به اون جایگاهی که میخواستم و خب فعلا راضیم

ولی الان درگیر درآمدم چون دارم یه شهر دیگه مستقل زندگی میکنم و ممکنه هیچ وقت نخوام برگردم به شهر خودم

همش واسم سوال بوده ما که روزانه بودیم مشکل مالی داشتیم اونایی که آزاد و شهریه پرداز و ... بودن چکار میکنن پس؟

🙂

منم اتفاقا زیاد درسخون نبودم و خیلی سختم بود درس خوندن طولانی حتی سال قبل قبولیم فهمیدم تعهدی و آزاد ...

میدونی زندگی آدم‌ها خیلی متفاوته،  ممکنه تمام دغدغه آینده شما روتینِ کسل کننده دیگری باشه!!

و در دانشگاه آزاد سطح‌های مختلف جامعه رو میتونی به وضوح ببینی ...