2777
2789
عنوان

بچمو الان از شیر بگیرم یا بزارم هوا خنک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 97 پست
برعکس نگفتین؟!!!!دختر دو سالپسر دو سال و دو ماه هست

معمولا میگن پسر کمتر شیر میخوره تا دختر 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

سلام عزیزم برای شیرخوردن بچه ها هیچ سن خاصی مطرح نشده هنوز و از نظر علمی در خارج و هم ایران و متخصص ...

سلام به روی ماهت

بله درست 

من خودم پسرم یک سال چهار ماه از شیر گرفتم اما همیشه براش عذاب وجدان دارم فکر می کنم کم بهش شیر دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز و مادران مهربون

از یک سالگی ببعد شیر دادن بچه ها یکار شخصی و اختیاری هس و هیچ بایدی براش نیس

چون اضافی خوردن محسوب میشه تا یک سالگی لازمه بعد اون اضافیه  بچه بعد یسالگی تمام مواد غذایی و شیر گاو و خلاصه همه چیو میتونه بخوره و هضم کنه   از جون و کلسیم استخون خودتون نگذرید سلامتی مادر در اولویت همه چی 

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

دوستانی که شیر خوردن بچه رو تا سه سال و بالاتر مجاز و بدون مشکل می دونند
تحقیقاتی شده که اینا می تونه باعث مشکلات روحی در بچه بشه. برید خودتون مطالعه کنید.
از نظر تغذیه ای هم که فقط تا یک سالگی شیر مادر سودمندی داره. بین یک تا دو سالگی اثر روحی مثبت داره که اونم از یه جایی اثرات منفیش بیشتر می شه.
اینکه اون نقطه دقیقا کجاست واقعا باید با تشخیص مادر باشه. 

سلام به روی ماهتبله درست من خودم پسرم یک سال چهار ماه از شیر گرفتم اما همیشه براش عذاب وجدان دارم فک ...

سلام نه بابا خیلی خوبه عذاب وجدان نداشته باشین قشنگ اندازه بوده بعدش دیگه میفتن به غذا و شیر پاستوریزه و میوه و ..

تمام پزشکامیگن حتما دوسال

هیچ پزشکی همچین چیزی نمیگه گلم چون نیازی نیس بچه ی دوساله که کامل بزرگ شده و میدوعه و حرف میزنه شیر مامانشو بخوره اونم کمه و مثل قبل زیاد نیس فقط کلسیم بدن مادرو میسوزونه  از مواد غذایی و شیر پاستوریزه میشه تموم نیاز بچه ها بعد یسالگی تامین بشه ما در این مورد تحقیقات زیادی کردیم و دو تا متخصص اطفال از آشنایانمون هستن واقعا نیازی نمیدونن خارج هم همینطوره مقاله ازش زیاده

منظورم دوسال به بعده هرچند نمیودونم چرا قدیمیای ما اعتقاد دارن یکسال و نیم بسههرکی میفهمه میگه دیگه ...

کاش این رسم برا ما هم بود واقعا وقتی بچه بزرگ میشه خیلی زشته خیلی هم بد شیر میخوره 

من وقتی خواهرم به بچش شیر میده عصبی میشم 

دیگه بچش بزرگ شده 

اونم باید شهریور از شیر بگیره بچشو