کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه طلا ۷ میلبون صد باشه الان وقتی بخوای طلافروشی تعویض کنی اگه انصاف داشته قیمت تابلو طلای خودتو بر میدداره و فقط ۷ درصد طلای دست دوم خودشو باز از شما میگیره یعنی ۹ گرم شما میشه۶۳و صد و ۹ گرم طلایی که طلافروش به شما میده میشه۶۸ میلیون و سیصد
طلای شمارو ۳۰ هزار تومن کمتراز تابلو برمیدارن و طلای دس دوم جدید رو ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیشتر ب تو میفروشن ولی اگه طلای دس دومتو بخوای بانو عوض کنی طلای تورو قیمت تابلو برمیدارن
اره عزیزم همینو میخوام بگیرم دیگه بدون اجرت ولی بازم صدردصد توش ضرر هست برای معاوضه این ضرر نمیدونم ...
آقام ،کاش زودتر چن روز قبل تاپیک تو میزدی میدیدم ،الان مشکل نیس چون طلا ضرر نداره اب شده بگیر بعد کم کم هم سکه گرمی بعدم نیم هم بیار تو انجام هات
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.