dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2690 عنوان مامانا خواهشاً بیاید 46 بازدید | 4 پست پسرم هجده ماهشه پستونکش سوراخ شد دیشب از دیشب دیگه هیچ پستونکی نخورد هرکاری کردم حتی اون سالم هاشو ...منم دم ظهر کلا بر داشتم که دیگه جلو چشمش نباشه الان میگم ببرمش پارک بادکنک وصل کنم بدم ببره باد یا نه کل یادش نندازم انگار چیزی گم کرده همش دنبالشه خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین 1404/04/23 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2690 بادوبادکنک مدل جدیده؟ پستونک و وصل میکنن بادکنک هلیومی میدن باد میبره بچه باهاش خداحافظی میکنه خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7128 دیگه بهش نده فرصت خوبیه که ترک کنه پسر دایی من یک شب تب کرد از غم دوری پستونک ولی یادش رفت یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2690 دیگه بهش نده فرصت خوبیه که ترک کنه پسر دایی من یک شب تب کرد از غم دوری پستونک ولی یادش رفت آخه دنبالشه میگم شاید ببینه پستونکش میره دیگه کمتر دنبالش بگرده خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین