2777
2789

واستون توضیح میدم شرایطو اگر کسی میدونه میشه راهنماییم کنه!؟؟؟

من نمیدونستم حامله ام ،این مدت پریود هم میشدم 

اخرین رابطه ام فروردین بود

فقط همون یک ماه پریود نشدم 

الان بعد از سه ما دفع کردم فعمیدم حامله شده بودم و نمیدونستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور فهمیدی حامله بودی؟

تمامی علائم رو به دکتر گفتم و اینکه بعد از رابطه ای که داشتم یک ماه پریود نشدم و چون پریودم نامنظمه فکر کردم عادیه 

خیلی واضح یه تیکه گوشت ۶-۷سانت دفع کردم

قبلا هم پرسیده بودی گمونم ولی احتمال زیاد بارداری همون اول متوقف شده بوده ولی بدنت نتونسته کامل دفعش کنه. چون پریود می‌شدی، فکر نمی‌کردی باردار باشی. گاهی بافت جنین توی رحم می‌مونه و چند ماه بعد تازه با اولین انقباض قوی یا پریود شدید دفع میشه. چیز عجیبی نیست، ولی بهتره یه سونو بدی که مطمئن شی چیزی توی بدنت باقی نمونده باشه..

یه گوشت رنگ جیگری و یه جاهاییش سفید حدود ۶-۷سانت بود اندازش رو نوار بهداشتیم بود بادست برداشتم دیدم ...

اون تیکه‌ ای که دفع کردی همون احتمالا بقایای بارداری یا جفت بوده که تا حالا داخل رحم مونده بوده. رنگ جیگری و سفیدش هم طبیعیه چون بافت قدیمی و جدید با هم بوده. چون بدن نتونسته کامل دفعش کنه حالا با خونریزی و ترشح خارج شده.