2777
2789
عنوان

چجوری به خودتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست
موهامو شونه میکنممسواک میزنم

افرین قشنگم ولی باید یادت باشه که هر هفته ناخوناتم بگیری وگرنه میکروبهای بدجنس میان و زیر ناخنات خونه میسازن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مسواک میزنم موهامو روزی دوبار شونه میکنم ۲ روز در میون حموم میرم .ادکلن و اسپری و مام اسفاده میکنم .بدنم رو هر هفته شیو میکنم.

صورتم رو هر شب میشورم و کرم ضد جوش میزنم .ولی بازم جوش میرنممم😒

آفرین دختر😍

من آرایش رو رسیدگی نمیدونم ، سعی میکنم کیفیت پوستم خوب باشه و نیازی به آرایش نداشته باشم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
لیفت ابرو رو مرتب میکنه

با چی این کارو می کنی چجوری

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

افرین قشنگم ولی باید یادت باشه که هر هفته ناخوناتم بگیری وگرنه میکروبهای بدجنس میان و زیر ناخنات خون ...

خب چرا اینجوری میگید؟😅یه حالت تمسخر

منم تمیزم حمام و مسواک و شونه زدن موهام و کرم مرطوب کننده رو رسیدن به خودم میدونم و همینا فقط دیگه لیفت و کاشت و ژلیش و غیره انجام نمیدم

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

خب چرا اینجوری میگید؟😅یه حالت تمسخرمنم تمیزم حمام و مسواک و شونه زدن موهام و کرم مرطوب کننده رو رسی ...

شوخی کردم عزیزم اون کاربرم خودش لایک کرد.منم تقریبا همینم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭