baharaftabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2256 عنوان انقدر این شوهر بیشعوره که خودش تنهایی رفت دندونپزشکی 404 بازدید | 18 پست نمیگه زن دارمزنم دندوناش نیاز داره درست بشههربارمیگم میگه پول بیاد دستم میریمدوساله دندونم نیاز داره هی خرلب و خرابتر هن شدباخداتومن هم الان درست نمیشه 1404/04/23 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharaftabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2256 کاش درامدم انقدر بالابود میتونم همین فردا برم دندونپزشکی
خانومه_هنرمند عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1399 الان اینقدرهزینه های دندونپزشکی رفته بالا کواقعا ادم بکشه مصنوعی بزاره سنگین تره😂 یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20220 ولی جدی اگه همون اول میرفتی به مراتب هزینه هاش کمتره ...هر چی شدت خراب شدن دندون بره بالا هزینه ی بیشتریم میطلبه ،حالا برای چکاب برو یه دور رو حتی شده تنهایی
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 7753 الان اینقدرهزینه های دندونپزشکی رفته بالا کواقعا ادم بکشه مصنوعی بزاره سنگین تره😂 اره بی دردسرهمن ک میخام مصنوعی بذارم اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 7753 ولی جدی اگه همون اول میرفتی به مراتب هزینه هاش کمتره ...هر چی شدت خراب شدن دندون بره بالا هزینه ی بی ... من اونقدر دیر رفتم الان هر دکتری نمیتونه درستشون کنهالبته همین الانشم نهایت برا معاینه رفتمچون نمیتونستم درست کنمهی امان از درد و غصه و بی دندونی 😔😔😔😔 اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...
baharaftabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2256 ولی جدی اگه همون اول میرفتی به مراتب هزینه هاش کمتره ...هر چی شدت خراب شدن دندون بره بالا هزینه ی بی ... پول میخواد عزیزممن درامد دارم ولی تااللن هرچی دراوردم طلا خریدمهمش میگم خب اون باید برام هزیمه کنهاینسری میرم واقعاخجالت بکشه
mersana61 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 25776 عکس انداختم سه ماهه تو دندون پزشکی مونده منتظر جواب دادنه منه دو تا دندون ۱۶تومن .
baharaftabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2256 اره بی دردسرهمن ک میخام مصنوعی بذارم نبابا کجا بیدردسرههمش لثه درد داری اونقتشبا باید درش بیاریوای فکرشم خوب نیست
baharaftabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2256 عکس انداختم سه ماهه تو دندون پزشکی مونده منتظر جواب دادنه منه دو تا دندون ۱۶تومن . دقیقا همینهگرثنه درست ولی فقط واسه من گرونهنه ولسه خودش
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20220 من اونقدر دیر رفتم الان هر دکتری نمیتونه درستشون کنهالبته همین الانشم نهایت برا معاینه رفتمچون نمیتو ... ای بابا
mersana61 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 25776 دقیقا همینهگرثنه درست ولی فقط واسه من گرونهنه ولسه خودش هی زنگ میزنه بیا خانم دیگه ولی از کجا بیارم آخه ۱۶تومن
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 7753 نبابا کجا بیدردسرههمش لثه درد داری اونقتشبا باید درش بیاریوای فکرشم خوب نیست برای من خوبه...منی ک میخندم دندون شکسته و خراب مشخص میشع.حداقل دندون کشیدم زیبائی داره و یک دسته و خرابی مشخص نمیشه دیگه دردشم بعد مدتی بهتر میشه اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...
baharaftabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2256 برای من خوبه...منی ک میخندم دندون شکسته و خراب مشخص میشع.حداقل دندون کشیدم زیبائی داره و یک دسته و ... مامان بابای شوهرم چندساله دارنهرازگاهی اذیتن
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20220 پول میخواد عزیزممن درامد دارم ولی تااللن هرچی دراوردم طلا خریدمهمش میگم خب اون باید برام هزیمه کنهای ... خوب عزیزم دندون که واجب تر از طلا هستش ...شما یه تیکه از طلاتو بفروش و دندونتو اوکی کن متوجه ام توقع داری ایشون خرج کنه ولی خوب من در جریان زندگیتون نیستم و نمیتونم چیزیم بگم در این رابطه