2777
2789

توصیفش کنید چجوری بود تیپ و رفتارش 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

همه خانوما خوشکلن🫠

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خانوما خوشکلن🫠

تاثیر گذار بود

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

مدیرمونننن

عمه ی نامزدمه تو عروسی دیدمش

ی کت مشکی کوتاه مجلسی و یک شلوار دمپا مشکی

و مینی اسکارف سبز

کفش پاشنه بلند و ارایشگاه رفته

چهل و خورده ی سالشه ولی لامصب خیلی چیز خوبیه👈🏻👉🏻😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه همشون بعضیا رفتار جلفی دارن

نه اونا نه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
نه همشون بعضیا رفتار جلفی دارن

دقیقا .مثل غربتا میمونن

تاثیر گذار بود

جدی گفتم

کسی که آروم و با متانت یجا میشینه. 

نه که همش اینور اونور راه میره قر میریزه تازه همه موزارو هم میخوره یا وسط عروسی لوازم آرایش در میاره یا همش در حال عکس گرفتنه اینا رفتارای زننده ایه. 

مدیرموننننعمه ی نامزدمه تو عروسی دیدمشی کت مشکی کوتاه مجلسی و یک شلوار دمپا مشکیو مینی اسکارف سبزکفش ...

وای توصیفشم داف بود 

عروسی رودربایستی دار دعوت شدی؟😂 

هیچی . فقط خودت باش. کم برقصید ولی زیبا ، عشوه بیش از حد نداشته باشید، به همه لبخند بزنید، بچه ها رو تو استیج رقص لگد نکنید، اگه کردید عذرخواهی کنید، مردم به شما حسودی نمیکنن پس چشماتونو برای فامیل شهلا و مهلا و خمار نکنید و ... 

البته اینا رفتار عادیه نمیدونم افراد فوق شیک چیکار میکنن دقیقا

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

خودم شیک ترین بودم

😁😁😁😁😁

پوستم سفید بدون لک

اونوقت یک لباس رنگ صورتی پرنسسی با یک تاج عروس برای کامل شدن تیپ من و مادرم و خواهرم 

لقب عروس رو از خواهرم دزدیدم تو عروسیش

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خودم شیک ترین بودم😁😁😁😁😁پوستم سفید بدون لکاونوقت یک لباس رنگ صورتی پرنسسی با یک تاج عروس برای کا ...

😂😂😂😂😂😂