2777
2789
عنوان

ارتباط با مادر شوهر بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست

مادر شوهرا همشون همینن موقع خوشی های آدم همه اش زهر می ریزن ولش کن مادر شوهر من خیلی خواست به بچه ام همه چی بده بی محلی کردم یعنی رسما انگار حرفشو نمی شنیدم چند بار که تو جمع خراب شد دیگه نکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم با هاش سر سنگین باس واحترام بزار زیادم تعارف نکن بمونهنمیدونم وقتی می خواهید ازدواج کنید اینارو ...

سه سال اول که خوب بود بعد زایمانم یهو عوض شد

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

بنظرم حسادت کرده ب مادرت اما اگه میخای آرامش داشته باشی وارد جنگ خانوادگی نشو.اومد عادی رفتار کن مثل ...

اینم من احساس می کردم چون مامانم شوهرمو دوست داره وقتی خانواده مامانم خواستن بیان دیدن من کلا میخواستن یه وعده بیان می گفت حالا لوبیا پلوییی چیزی میذاریم 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

هفت ماه و نیم

خوب برا غذا که دیگه جای نگرانی نداری خیلی

برا رفت و آمدم و غذا هم شروع کن مثلا سبزی خورشت رو سرخ کن بزار فریزر

لوبیا هات رو بپز 

نمیدونم بادمجون سرخ کن بزار فریزر مواد ماکارونی و لوبیا پلو رو آماده کن

میع طعم دار کن برای جوجه همه رو بزار فریزر که تایم کمی تو اشپزخونه باشی بیشتر کنار مادرشوهرم باشی هم باهاش حرف بزنی هم حواست به بچت باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم من درکت میکنم الهی دردت بخوره تو سر مادرشوهرت الان که اومد سعی کن مثل همون اول باشی باهاش میدو ...

من بد نشدم اونم بیشتر وقتشو احتمالا با بچه بگذرونه خیلی پیش نیاد که باهم حرف بزنیم... دیگه مثل اول باهاش نشدم ولی دعای بد براش نمی کنم فقط حال خودم گرفته س

اللهم عجل لولیک الفرج 💙