2777
2789

من با شخصی دارم دوست میشم همو از قدیم می‌شناختیم ولی خب دو سال کلا نبودیم بعد دیگه همو پیدا کردیم ایشون من دو سال پیش سر اینکه یکی از نزدیکاش گفته بود افغانی هست ولش کردم چون بهم ثابت نکرد نیست 

امسال بعد دو سال باز چت کردیم حدودا ۳ روز بعد بهش گفتم بهم ثابت کن عکس شناسنامه بفرست گفت باشه نفرستاد باز یکی به گوشم رسوند منم زنگ زدم بهش سرش داد زدم که تو منو میپیچونی و نمی‌فرستی دیدم با خونسردی گفت صبحونه بخورم زنگ میزنم منم گفتم دیگه زنگ نزن اونم دو روز هست زنگ نزده البته خودش اصرار داره شناسنامه داره و ایرانی هست ولی خب ثابت نمیکنه من کلا گیج هستم به نظرتون زنگ میزنه یا عکس می‌فرسته من زنگ بزنم بهش یا کلا بزارم اون زنگ بزنه اینم بگم من سه بار تا الان زنگ زدم اون کلا زنگ نمیزنه یا پیام ندم پیام نمیده شما جای من بودید چیکار میکردید اینم بگم خیلی ادعا می‌کنه دوستم داره ولی زبونی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت حق داشتم سرش داد بزنم ؟آخه هیچ تلاشی نمیکنه عکس بفرسته فقط میگه دوست دارم همین

نه ،چرا اینقدر بها میدی به کسی که برات ارزش قائل نیست؟ 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نه ،چرا اینقدر بها میدی به کسی که برات ارزش قائل نیست؟

دو سال پیش ولش کردم باهاش بد تا کردم البته سر همین که بهم ثابت نکرد گفتم الان بیشتر بها بدم دیدم نه به نظرت ممکنه زنگ بزنه یا پیام بده چون من اصلا اینبار پا جلو نمیزارم؟؟؟

بذار خودش زنگ بزنه. اگه واقعا تو رو دوست داره، باید نشون بده و ثابت کنه. تو هم دیگه به هیچ عنوان خودت پیگیر نباش. اگه میخواست زنگ بزنه، این دو روز میزد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

معلومه یه گیری داره وگرنه یه عکس زمان نمی بره

قشنگ یک هفته هست هی میگه می‌فرستم نمیفرسته خب اگر واقعا داشته باشه و ارزش قائل باشه می‌فرسته دیگه

بگو عزیزم

خیلی ضربه میخوری از این شخصیت و طرز رفتاری که داری 

کتاب زنان زیرک رو بخون

اینقدر هم ذهن و زمان برای همچین آدمی نگذار

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم