2777
2789
عنوان

گربه

51 بازدید | 9 پست

دوستان مامانم هرجا گربه بیمار میبینه میاره بزرگش کنم 😢

خودم گربه دوستم و دل سوز اون روزی گربه تو کوچمون چشاش عفونت کرده بود همون تو کوچه چشاش شستم پماد زدم چشاش باز شد دیدش برگشت همسایمون پافشاری کرد ببرید خونه خوب بشه برداشتیم اوردیم من قصدم همون توکوچه بود بچه ام هس الان ۴ روزه خونمونه هرجا میاد جیش میکنه 

از قبل هم ی گربه دیگه عادت داده میومد خونمون غذا میخورد حامله شد اومد تو حیاط زایمان کرد دلم سوخت اوردم الان یکسال خونمون برای بار سوم زایمان کرده با اونا سرجمع ۷ گربه اس توخونمون 

از راه پله ها که میای بالا بوی گربه میاد هرچی بهش میگم بدم میاد خونه بو میگیره اصلا گوش نمیکنه  چندشم میشه همش دست به آبم 

از دلمم نمیاد ببرم بزارمشون تو کوچه 

چه خاکی بریزم سرم 

چی بگم بهش دیگه نیاره 

خودم گربه دوست دارم اما درحد طبیعت خودشون تو کوچه غذارسانی کمک 

میخوام برم خونه خودم میگه همه رو باید ببری با خودت میگم مگه میخوام باغ وحش راه بندازم هر کدومشونم ۴ تا بیاره میشه ۲۰ و ۲۵ تا 

اصلا عقیده به عقین کردنم نداره ☹🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واااای

نباید بذارید انقدر زیاد بشن و بهتون وابسته شن

منم خیلی چندشم میشه

ببر بذارشون کنار کلینیک حیوانات با مادرتم جدی صحبت کن ک دیگه گربه جدید نیاره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

وااااینباید بذارید انقدر زیاد بشن و بهتون وابسته شنمنم خیلی چندشم میشهببر بذارشون کنار کلینیک حیوانا ...

حوصله دعوا سر اینو دیگه ندارم  دعا کن برم خونه خودم مستقل بشم همشون تو حیاط میزارم ک برن 🤦‍♀️☹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااینباید بذارید انقدر زیاد بشن و بهتون وابسته شنمنم خیلی چندشم میشهببر بذارشون کنار کلینیک حیوانا ...

همشون وابسته شدن جوری ک انگار من زائیدمشون ☹🤦‍♀️😀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گربه خیابون ک احتیاجی ب مراقبت نداره خودش از پس خودش برمیاد

محلمون گربه زیاد داره گرسنه همه لاغر مردنی و همهشون باهم دعوا میکنن سر غذا حریمشون ی بچه گربه هم چ ماده چ نر باشه میزننش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همشون وابسته شدن جوری ک انگار من زائیدمشون ☹🤦‍♀️😀

🤣🤣🤣🤣

ایشالا زودتر خلاص بشی و خونه مستقل بگیری

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

🤣🤣🤣🤣ایشالا زودتر خلاص بشی و خونه مستقل بگیری

خونه دارم اما شهرستان باید همه چی جور بشه خودمم پولام ته کشیده ماشین باید بگیرم وسیله هامو ببرم ندارم مادرمو به زبون گرفتم که ببره واسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترین کار اینه که تو دیوارشهرتون یا شهرهای نزدیک.  همه رو رایگان واگذار کنی عزیزم. کاری که من کردم.  فوری می برند. دیگه نه اونا بی پناه می شن ونه شما عذاب وجدان می گیری.  اگه یه بار نبردند. چند شب بذار.       ولی چه مامان دلسوزی داری خدایی.   خدا براش جبران کنه

بهترین کار اینه که تو دیوارشهرتون یا شهرهای نزدیک. همه رو رایگان واگذار کنی عزیزم. کاری که من کردم. ...

مامانم فقط میاره و هزینه خوردو خوراک باهاشه  با مابقی کار نداره 😀🤦‍♀️

اعصتب روان خواب همه چی ادم بهم میریزه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40