2777
2789
عنوان

پرتوقعم یا نه

49 بازدید | 6 پست

دوست صمیمیم همیشه باید اول من پیام بدم یا تماس بگیرم تا جواب بده اگه من پیش قدم نشم هیچوقت خودش خبری ازم نمیگیره حتی برای قرار های بیرون هم همیشه من باید برنامه ریزی کنم اینطوری آدم احساس میکنه که براش مهم نیست انگار وجودم براش اضافیه البته با بقیه هم همین رفتار رو داره فقط با من اینجوری نیست

چیزی که بیشتر اذیتم میکنه اینه که بعضی وقتا میبینم آنلاینه ولی پیام‌ هام رو جواب نمیده یا وقتی زنگ میزنم بی‌ جواب میمونه یه بار بهش گفتم که این رفتارش منو ناراحت میکنه ولی گفت من مدلم اینه کلا همینجوریم میدونم دوست خوبی نیستم و ...

تا الان سعی کردم باهاش کنار بیام ولی کم‌ کم دارم حس میکنم دوستیمون اصلا براش ارزشی نداره در حالی که اصلا کار سختی نیست که یه پیام ساده بده یا گاهی زنگ بزنه از طرفی دختر خوب و مهربونیه و از همه نظر دوست‌ داشتنیه و اوکیه ولی این رفتارش واقعا بهم حس بدی میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب توهم مث خودش رفتارکن اصلا پیامو زنگ نده ولی رو دررو قشنگ برخورد کن اگه هم چیزی بگه مقصر اونه تو میتونی بگی عزیزم مگه همیشه من باید پیام بدم منم جدیدا مدلم اینه 

رفتارت بسیار به موقع و بجاست مثل خودش برخورد کن دیگه قدم‌نزار رفتنی باید بره هرچه زودتر بهتر

اخه من درونگرام و دوست پیدا کردن برام یکم سخته ما الان تقریبا نزدیک سه ساله که دوستیم از همون اوایل دوستیمونم اینجوری بود حالا یکم بهتر بود ولی یادم نمیاد اصلا زنگ زده باشه طولانی صحبت کنیم ، وقتاییم که من زنگ میزنم بهونه میاره میره یا میگه شارژت تموم نشد ؟ انگار اصلا حوصلمو نداره ولی ازش میپرسم میگه نه اینطوری نیستو فلان 

خیلی خودت رو سبک میکنی مگه آدم قطعه؟ برو باشگاه برو کلاس سرت رو گرم کن دیگه به یادش نباشی

چی‌بگم راستش دارم سعی میکنم که دیگه منم پیام ندم و زنگ نزنم که خودش هم یه کاری بکنه اگه هم نکنه منم دیگه مهم نیست برام 

من یه دوست دیگه‌ام دارم باز اون بهتره هم زنگ میزنه هم پیام میده کلا ازم خبر میگیره حتی اونم از دوست صمیمیم ناراضیه میگفت موقع عمل توده سینه‌ام حتی یه زنگ یا پیام نداده ، حالا ما یکم تازگیا باهم زیاد حرف میزدیم دوستم برگشت گفت چرا شما دوتا انقدر منو ایگنور میکنین و فلان خب تو به ما اهمیت میدی اصلا ؟