2777
2789

من سن کمی دارم بچه هم دارم خانواده شوهرم خیلی اذیتمم میکنن همش حرف میزنن همش شوهرم پول بهم بده دعواعه لباس بخرم همینطور مادرشوهرم هم عجوزه هزاران بار بخاطرش تا مرز طلاق رفتم خواهرشوهرمم یه ادم تهمت زن و دو بهم زن و فضول من جاریم پیام دادیم بهم دیگه این ب بهونه عکس رفته تو گوشی جاریم همه چی خوند اونم حرف زد ولی حرفای من بیشتر و بدترین بودن چون من خیلی اذیت میکنن بااون خوبن همش حرفاشون میشنوم ب روم نمیارم حرفای بدی زدم راجبشون این خواهر شوهرم ک دید رفت ب مادرش گفت همه چیو همش اذیتم میکنن خانواده شوهر خواهر شوهرمم اذیتم میکنن چون خانواده شوهرم پیششون بد من گفتن اینطور میکنن ب من من توسری خورم منم حرفشون زدم تو پیاما اونم همش گذاشت کف دشت مادرش ینی مادرشوهرم و داداش کوچیکش ینی برادر شوهرم ک این فتنس و اینکه من گفتم من خوشم نمیاد ازشون همش خواهر شوهرم خرج میکنه از پدرش بااینکه شوهر داره پیام داد تهدیدم کرد ک میگم ب بابام و شوهرت

خانوما من شوهرم یه ادم به ادم بدیه خیلی بد فهمید با لباسام تو خیابون انداختم البته قبلش منو درحد مرگ میزنه چون زیاد از سر مادرشوهرم کتک خوردم هیچ جوره هم شرایط طلاق ندارم هیچ جوره هیچکس هم نداشتم باهاش دردل کنم بار اولمون هم نیست دردل کنیم تا مرز خودکشی رفتم دوکلام حرف زدم ک کاش نمیزدم خاک برسرم ولی بلور کنین بی گناه اذیتم میکنن خواهرشوهرم گفت روت سیاه فتنه ابروت بردم تو هی خودت خوب نشون میدادی ولی روت سیاه کردم اذیتم کردی ب بابام و شوهرتم میگم چ پیامایی دادی ابروم برد پیش مادر شوهرم بماند پدر شوهر بفهمه ...😭😭😭😭

شرایطتت هرجور هست اگه ازدواج اولته بابچت جداشو مجبوری مگه سگ تبارها رو تحمل کنی؟

پشتوانه ندارم پدر مادر ندارم برم تو خیابون اخه خواهر مدرکی ندارم برم سر یه کاری حتی‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی پیاما رو جاریت نشونشون نداده ؟ به جاریت بگو همه رو پاک کنه و خودتم همه چی انکار کن جاریتم پشتتو بگیره خواهرشوهرت نمیتونه کاری کنه

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

چرا اینقدر خشونت رفتارهای زشت داشته کتک کاری داره شوهرت یک بار تماس نگرفتی ۱۱۰ یکبار نرفتی کلانتری شکوائیه تو بزنی یکبار حداقداقل اقدامات قضایی دادگاهی تو انجام میرسوندی این همه اذیت زجر کشی هم نداشتی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمیدونم چی بگم

هم شرایط به شدت بدی داری هم نمیتونی جداشی

خب چی بگم 

با کسی درد دل نکن خواهر

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
مطمعنی پیاما رو جاریت نشونشون نداده ؟ به جاریت بگو همه رو پاک کنه و خودتم همه چی انکار کن جاریتم پشت ...

پشتم گرفت تهدیدش کرد اسکرین داره اونم ترسید ازبس این خواهر شوهر سلیطس خواهر باید ببینیش تا باورکنی..

چرا اینقدر خشونت رفتارهای زشت داشته کتک کاری داره شوهرت یک بار تماس نگرفتی ۱۱۰ یکبار نرفتی کلانتری ش ...

شاکی شدم و... ولی بخاطر نبودن مکان برای زندگی برگشتم دست از پا دراز تر

پشتم گرفت تهدیدش کرد اسکرین داره اونم ترسید ازبس این خواهر شوهر سلیطس خواهر باید ببینیش تا باورکنی..

پس کاری که شده ضعف نشون نده تا خواهرشوهرت کم دور بگیره واسه اتفاقیم که هنوز نیفتاده کم استرس داشته باش

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
شاکی شدم و... ولی بخاطر نبودن مکان برای زندگی برگشتم دست از پا دراز تر

اقدامات دادگاهیت چی ها بوده ک داشتی ؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس کاری که شده ضعف نشون نده تا خواهرشوهرت کم دور بگیره واسه اتفاقیم که هنوز نیفتاده کم استرس داشته ب ...

خواستم خودم پیشاپیش ب شوهرم یطوری بگم میترسم ازش مثل همیشه رفتار کنه..ناراحتم این زن منو فتنه و درو جلوه داد همه کارای خوب و صاف ساده بودنم از دیشب تاحالا نخوابیدم درست