2777
2789
عنوان

حرفای داداشم💔

285 بازدید | 22 پست

بچها من 20 سالمه و قدم 158

یه داداش 13 ساله دارم که این بشر اینقدر قد منو مسخره میکنه که واقعا گند زده تو اعتماد به نفسم... من هم لاغرم و هم بیبی فیسم، کلا بهم نمیاد سنم. 

بعد داداشم و پسر همسایمون همسنن ،اونم یه خواهر داره که کلاس 8تمه ولی خیلی ماشالله بزرگ و هیکلش توپره

بعد این بشر همش اونو میکوبونه تو سر من🙂💔

بعد من اصلا پاییز و زمستون خونه نیستم دانشگاهم یه تابستونم که برمیگردم یجوری گند میزنه تو اعتماد به نفسم که اصلا دیگه دلم نمیخاد زنده باشم💔

دارم از خودم و قدم متنفر میشم🙃

بگو بچه دهنتو ببند

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

۱۰سال دیگه قدر میدونی 

قدر بیبی فیسیتو

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ ساله هنوز بچه س نمی فهمه چی میگه 

بزا بزرگ شه انقد مهربون میشه 

دیگه از داداش من ک بدتر نیست بجه ک بودیم انقد کتکم میزد بی جهت و بی خود 

ولی الان مهربونه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

کراش زده رو اون ؟😂برا حرف یه بچه ۱۳ ساله چرا ناراحت میشی بابا مطمئنی ۲۰ سالته

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

به حرف یک پسربچه گوش نده 

کلا قصدش اینه اعصابت خرد کنه😁

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

158 که خیلی کوتاه نیست 

بعدم اصلا به دل نگیر داداشا کلا اینجوری ان .

داداشم به من میگه 20 کیلویی 

ولی یه وقتایی میگه از دخترای ظریف و کوچیک خوشم میاد 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

داداشارو نمیشناسی مدام میخوان سر به سرمون بذارن ?!

داره شوخی می‌کنه تو هم جوابش و بده ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .