2777
2789
عنوان

حاملگی درسنین بالا

180 بازدید | 19 پست

خانماکسی اینجاهست که بالای40سالش باشه وحامله شده باشه؟!؟یادوروبرتون؟!من زندایی شوهرم الان 39سالشه حامله س،بچه سومشه!بنظرمن خیلی بده تواین سن ادم حامله شه!یکسال پیش حامله شدگف ازدستمون دررفته واینا!!بعدچن ماه سقط شد!الان دوباره حاملس!!جاریم گف روش نمیشده بگه گفته ک دررفته پس دومی چیه؟!اینم دررفته؟!!خیرسرش زن یکی ازمقامات دولتیم هس!!

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخالتی نداشتم اتفاقاچندبارمادرشوهرم نظرمنوپرسیدگفتم زندگی خودشونه دیگ!اخه من چندسال مادرم مریض شدونتونست بعدازمن حامله شه تااینک سنش رفت بالابعدک پدرم بچه میخاس من غیرمستقیم مخالفت کردم!اخه خجالت میکشیدم!ازبقیه که مامانم تواین سن حامله شه

وا چه ایرادی داره هرکس یه سبک زندگی داره به ما چه ربطی داره که خودمونو تو جایگاهی بدونیم که بخوایم نظر بدیم یا بگیم خوبه با بد

فقط باید آزمایشاتو کامل بدن که جنینشون سالم باشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

زن داداشم، جاریم همکارم توسن 39سالگی باردار شدن، برا هیچکسم عیب نبود، حتما سن خودت خییلی پایینه که 39ساله ها عیبه باردار بشن،تازه من دومین باردار یمه هدفم سه تاست، فکر کنم اگه منو میشناختی عیبم میکردی

این نیز میگذرد..........مثل زندگی
زن داداشم، جاریم همکارم توسن 39سالگی باردار شدن، برا هیچکسم عیب نبود، حتما سن خودت خییلی پایینه که 3 ...

ن بابااین چ حرفیه؟!فقط خاستم ببینم کسی احساس منوداره یانه

یعنی چی؟ خوب توان مالی داره توان جسمی هم داره شرایط داره دلش میخواد بازم  بچه داشته باشه  ...

دقیقا

والا انگار دخالت تو زندگی مردم شده عادت

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

عزیزم منم 34 سالم هست و دلم میخواد باردار بشم

دلشون خواسته به کسی ربطی نداره

من اگر جای اون بنده خدا بودم هیچ وقت نمیگفتم از دستم در رفته

با افتخار میگفتم باردارم

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖